Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Domnule consilier Fogel Laszlo, aţi băut ceva?

Şedinţa de Consiliu Local de azi a fost una cât se poate de amuzantă pentru unii consilieri şi pentru reprezentanţi mass media. Chiar dacă subiectul ar trebui să pară grav, deoarece s-au aprobat decizii care pot schimba multe lucruri ce ne influenţează direct, mulţi aleşi au râs pe sub mustaţă.
 

Încă de la începutul şedinţei, consilierul local Fogel Laszlo s-a comportat cât se poate de ciudat. Aproape tot timpul şedinţei el şi-a sprijinit capul în mâini şi intra în discuţii destul de aprinse cu viceprimarul Kereskenyi Gabor. Cu siguranţă tânărul viceprimar încerca să-l calmeze. Preşedintele de şedinţă, consilierul PD-L Claudiu Ardelean, a fost nevoit să-i atenţioneze cu clopoţelul de câteva ori pentru a face linişte în sală.
 

 

 

Ba mai mult, Fogel i-a sugerat viceprimarului Adrian Albu să fie scurt într-o intervenţie pentru că… începe un meci de fotbal.
 

 

O singură întrebare avem pentru dvs. domnule consilier Fogel Laszlo, aţi băut ceva înainte de şedinţă? Ar putea să ne răspundă şi viceprimarul Kereskenyi Gabor: a băut ceva colegul dvs. de partid? Aţi simţit ceva? Că era foarte aproape de dvs.
 

Un coleg de breaslă ne-a avertizat că această informaţie nu este o noutate, dar totuşi: aţi băut ceva?

V-aţi făcut remarcat şi la meciurile de handbal.

 

Vă redăm fotografiile cu dl. consilier Fogel Laszlo, făcute la şedinţa Consiliului Local de astăzi.

 

 

 


 

 


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.