Ultima actualizare: azi, 11:56

Publicitate

Nou în Satu Mare – Curierat pe bicicletă

City Bike Express oferă un nou serviciu de curierat pe bicicletă, înfiinţat în Satu Mare de câteva luni. Acest tip de curierat este foarte des folosit în marea majoritate a oraşelor din ţară, iar Satu Mare trebuia să se alinieze noului trend. Este rapid, eficient, ieftin şi ecologic. 

Inițiatorul City Bike Express are o experienţă de 5 ani în curierat la firme multinaţionale. Firma oferă prestări de servicii curierat şi execută diverse comisioane pe raza oraşului Satu Mare cu următoarele servicii: livrări de plicuri, livrări colete, diverse comisioane (plăţi facturi, taxe, amenzi, depunere sau ridicare colete poştale, achiziţie de bunuri, depunere acte cu termen la diverse instituţii ale statului, etc.). 

În cazul în care aveţi de trimis urgent ceva dintr-un capăt al oraşului în celălalt, puteţi apela la serviciile City Bike Express. Curieratul ecologic răspunde dorinţelor dumneavoastră: o modalitate de trimitere a corespondenţei care este foarte prietenoasă cu mediul înconjurător şi foarte de încredere. 

Livrările se fac pe bază de borderou, iar City Bike Express păstrează confidenţialitatea serviciilor prestate. Serviciul de curierat este cu succes folosit de medicii stomatologi, tehnicieni dentari, avocaţi, societăţi cu livrare de produse la consumatori şi nu numai. Orice sătmărean poate beneficia de serviciile de curierat pentru diverse comisioane personale. 

Livrările se fac în sistem door to door (uşă în uşă) cu termen de livrare în maxim 30 de minute din momentul preluării. 

Program: 

Luni-Vineri – 8:30-17:30 

Tarife: 

– Livrare/preluare – 5 lei + TVA 

– Livrare/preluare + confirmare de primire – 8 lei + TVA 

Până în 31 august, City Bike Express pune în vânzare un număr limitat de abonamente, de 10 şi 20 livrări la preţ promoţional, plata făcându-se anticipat pentru întregul abonament ales. La vânzarea de abonamente se va încheia un contract de prestări servicii. 

Abonamente: 

– 10 livrări valabil pe o perioadă de 6 săptămâni din momentul cumpărării – 40 lei + TVA 

– 20 livrări valabil pe o perioadă de 6 săptămâni din momentul cumpărării – 80 lei + TVA 

City Bike Express, prin utilizarea curieratului pe bicicletă încearcă să reducă impactul pe care poluarea îl are asupra mediului, precum şi  promovarea bicicletei ca un mijloc de deplasare şi chiar de transport în rândul sătmărenilor. 

Apelaţi cu încredere la serviciile City Bike Express, telefon 0721.49.40.45, persoana de contact fiind Călin Mocan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.