Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Accident mortal, azi noapte, în Carei

UPDATE ora 12.00: Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Carei, ce au efectuat investigaţiile în cazul acestui accident, au stabilit că victima, Ervin H., de 32 de ani, din Carei, conducea autoturismul din direcţia Petreşti spre Carei, dar pe fondul oboselii accentuate, a adormit la volan, maşina părăsind partea carosabilă şi intrând într-un copac de pe marginea şoselei. În urma impactului bărbatul şi-a pierdut viaţa.

Azi noapte la ora 02.41 Secţia de Pompieri Carei a intervenit cu două autospeciale de descarcerat, în Carei, pe DN 19, la Km 91+951, unde a avut loc un .

Autoturismul Ford B-MAX, cu numărul de înmatriculare SM-83-HEB, a intrat într-un copac, fiind condus de H. Ervin de 32 ani, care a rămas încarcerat în autoturism.

Pompierii militari au ajuns la locul accidentului la ora 02.47 şi au constatat că H. Ervin de 32 de ani a rămas încarcerat, fiind decedat. S-a acţionat cu ajutorul accesoriilor din dotare, pentru descarcerarea şi scoaterea persoanei din autoturism, după care a fost predată echipajului de la poliţie. Intervenţia s-a încheiat la ora 03.15.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.