Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Femeile liberale inițiază o nouă acțiune ”Girafa”

Organizația femeilor liberale inițiază o nouă campanie ”Girafa – Ghiozdanul liberal”, prin care se dorește ajutorarea copiilor, în preajma noului an școlar. La conferința de presă susținută astăzi la sediul PNL au participat viceprimarul Marcela Papici, vicepreședintele OFL, Anamaria Marușca și președintele Organizației Județene de Tineret, Gheorghe Rișcău.

 

Anamaria Marușca a declarat că această nouă acțiune ”Girafa” este inițiată de Asociaţia I. C. Brătianu Satu Mare şi OFL Satu Mare, desfășurându-se sub motoul “Sărac nu este acela care nu a avut niciodată nimic cu adevărat, sărac este cel care nu a ajutat niciodată pe nimeni”.

 

Prin intermediul “Girafei” sătmărenii sunt invitaţi să dăruiască dulciuri, rechizite, jucării, articole de igienă, alimente de bază, sau orice altceva consideră că este necesar unor familii aflate în dificultate, unor copii cu condiţii sociale modeste, dar care în această toamnă încep şcoala.

Marușca a precizat că au fost identificate peste 100 de familii nevoiașe din municipiu și din județ, a căror copii sunt la școală și care vor fi sprijinite prin intermediul acestei acțiuni.

 

Viceprimarul Marcela Papici a declarat că acțiunea ”Ghiozdanul liberal” este la a patra ediție, propunându-și să aducă un motiv de bucurie copiilor cu care soarta nu a fost prea darnică. Aceasta le-a mulțumit sătmărenilor care au sprijinit până acum acțiunile ”Girafa” și îi așteaptă să o susțină și pe aceasta.

 

Începând cu această săptămână au fost amplasate “Girafe” în hipermarketul Real, supermarketul Interex, complexul Rachel și la librăria de lângă Colegiul Național Doamna Stanca. Sătmărenii care doresc să ajute o pot face donând câte un obiect de rechizite sau alimente de bază, în cutiile special amenajate. Până la începutul şcolii fiecare dintre noi poate să aducă o rază de bucurie şi o rază de lumină, sperantă şi căldură în suflet.

 

Voluntarii Asociaţiei I. C. Brătianu Satu Mare vor alcătui pachete împărţindu-le celor aflaţi în dificultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.