Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Parc fotovoltaic pe drumul Careiului

În municipiul Satu Mare se va realiza un parc fotovoltaic, pe o suprafață de peste 36.000 mp, ce va avea o capacitate de aproximativ 1MWP, energia electrică urmând să intre în Sistemul Energetic Național.

Anunțul privind intenția de Elaborare a Planului Urbanistic Zonal ”Amenajare Parc Fotovoltaic”, a fost publicat pe site-ul Primăriei Satu Mare, aflându-se în acest moment la faza de Studiu de Oportunitate. Beneficiarul proiectului este SC FOTOPARK SM SRL. Investiția ”Amenajare Parc Fotovoltaic” presupune realizarea unei capacități noi de producere a energiei electrice formată din panouri fotovoltaice, realizarea racordului electric între module și a racordului electric între centrala electrică și Sistemul Energetic Național, printr-o linie electrică subterană. Amplasamentul propus pentru realizarea parcului se află pe teritoriul administrativ al municipiului Satu Mare, pe DN 19, pe partea dreaptă dinspre Carei, având o suprafață de 36.150 mp.

Amplasamentul se va împărți în două zone ce vor avea funcțiuni diferite. Zona 1 va servi funcțiunii de servicii și comerț, iar Zona 2 va fi destinată parcului fotovoltaic, care avea o capacitate de 0,99 MPW.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.