Ultima actualizare: azi, 08:27

Publicitate

Primagym te provoacă la un concurs de slăbit

Concurs de slăbit! Primagym Satu Mare lansează o provocare celor care doresc să fie în formă! Nu contează câți ani ai, nu contează ce sex ai, dacă vrei să slăbești, echipa Primagym te invită să te înscrii pentru a avea acces la un program bine creat şi conceput de instructorii specializaţi, care te va ajuta să-ți schimbi stilul de viață. Dacă vrei, te ajutăm să fii mai sănătos, mai vesel, mai activ! 

Programul “Să fii în formă!“presupune un program personalizat pentru fiecare participant în parte (mișcare și nutriție), corespunzător vârstei, personalității fiecăruia și a condiției fizice.

Programul se derulează pe durata a 6 luni, timp în care cei aleși vor respecta indicațiile referitoare la o alimentație sănătoasă și programul de mișcare conceput de echipa Primagym. Începerea programului este prevăzut pe 1 octombrie 2012 şi se va termina în 31martie 2013

Doritorii sunt nevoiţi să viziteze Centrul Primagym, str. Petofi nr. 45, etaj 5, şi să-şi completeze o fişă de înscriere la concurs. Este o ocazie excelentă de a vizita sediul şi de a vedea personal sălile de sport, antrenamentele oferite şi de a cunoaşte instructorii Primagym. 

După completarea fişei de înscriere, instructorii Primagym vă vor contacta telefonic iar apoi veţi fi invitaţi la un interviu. Interviul va consta într-o discuţie relaxată în care participantul îşi va expune motivaţia pentru a slăbi, iar echipa Primagym prin anumite întrebări va încerca să afle dacă motivaţia respectivă este într-adevăr reală. Lângă fişa de înscriere va fi ataşată o poză proprie recentă. 

În urma interviului vor fi alese un număr de 5 persoane, de diferite categorii de vârstă. Programul presupune participarea la orele comune (nu în particular), la indicaţia echipei Primagym, iar activitatea desfăşurată va fi mediatizată în presă, pe Facebook şi pe site-ul Primagym.

 

Persoanele alese vor semna un contract cu Primagym, prin care se obligă să respecte programul propus de comun acord, de cel puţin 3 ori pe săptămână (detalii stipulate în contract şi la interviu). 

Persoana care va avea rezultatele cele mai bune la sfârşitul programului va fi premiată cu unabonament VIP de 6 luni gratuit, la Primagym

Înscrierile se fac în perioada 10-20 septembrie 2012, urmând ca în săptămâna 24-28 septembrie 2012 persoanele înscrise să fie chemate la un interviu pentru a fi selectate. 

Programul “Să fii în formă!“ se adresează persoanelor care nu au mai fost niciodată la Centrul Primagym!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.