Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Sătmăreni prinşi cu droguri în Zalău

Trei sătmăreni au fost prinşi într-o staţie de carburanţi OMV din Zalău în timp ce încercau să vândă droguri unui agent de poliţie sub acoperire. Doi dintre dealeri au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzaţi de trafic de droguri de risc.

Sătmărenii, cu vârste cuprinse între 16 şi 28 de ani, au fost prinşi duminică de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Sălaj, sub coordonarea procurorului Dan Bubuiug, în timp ce vindeau droguri în staţia de carburanţi OMV din Zalău, lângă sediul Casei Judeţene de Pensii Sălaj.

Aceştia erau urmăriţi încă din luna iunie a acestui an. “Trei persoane din judeţul Satu Mare au fost identificate duminică, în staţia de carburanţi OMV, lângă sediul Casei de Pensii Sălaj, în timp ce încercau să vândă rezină de cannabis, respectiv haşiş, unui investigator sub acoperire. Ca urmare a investigaţiilor efectuate, asupra acestora au fost găsite o bucată de haşiş de 17 grame şi câteva doze mai mici, în greutate totală de circa 4 grame, precum şi un cântar electronic de precizie, cu care cântăreau marfa pentru vânzare”,a declarat Dan Bubuiug, pentru Magazin Sălăjean. Drogurile au fost descoperite asupra inculpaţilor şi în maşina acestora, un Audi A4 cu numere provizorii. Asupra minorei de 16 ani, prietena unuia dintre dealeri a fost găsit un cântarul electronic de precizie și câteva foiţe pentru ţigări.

 

Doi dintre sătmăreni, Attila Zsolt Balaj, în vârstă de 28 de ani, şi Eugen Marian Domuţ, de 23 de ani, au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, instanţa însuşindu-şi propunerea.

Prietena lui Eugen Marian este cercetată în stare de libertate în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.