Ultima actualizare: azi, 11:21

Externe

Ceremonia de deschidere Londra 2012: Regina Elisabeta, Paul McCartney, David Beckham şi actorul din James Bond, printre celebrităţile prezente la eveniment

În această seară, miliarde de oameni din întreaga lume vor fi cu ochii pe CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012. 

The Sun scrie că oaspeţii vor fi întâmpinaţi de figuri emblematice ale ţării gazdă, precum Daniel Craig, actorul care l-a interpretat pe James Bond, David Beckham sau Paul McCartney

Mi se face pielea ca de găină când mă gândesc la asta. Ceea ce va vedea lumea în seara asta nu ar putea fi făcut mai bine de nicio altă ţară”, a spus celebrul fotbalist de 37 de ani. 

Însuşi premierul David Cameron a spus că cei care vor vedea CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012 din această seară “vor avea parte de fiori pe şira spinării”.

Agentul 007 va survola Stadionul Olimpic la bordul unui elicopter militar, în timp ce pe fundal va rula coloana sonoră a peliculei care l-a făcut celebru. 

Şi legenda fotbalului englez, David Beckham, îşi va face prezenţa la CEREMONIA DE DESCHIDERE de la JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012, după o săptămână în care a parcurs aproape 30.000 de kilometri de zbor. Lunea trecută, el a fost nevoit să zboare dus- întors de la Los Angeles la Londra, întrucât a trebuit să fie prezent la un meci amical desfăşurat în SUA. 

Prezenţa cea mai aşteptată a evenimentului va fi cea a fostului membru Beatles, Paul McCartney, a cărui apariţie va fi însoţită de cea a Reginei Elisabeta a II-a. Întrebat în ce va consta apariţia “extravagantă” a celor doi, Danny Boyle, organizatorul evenimentului a spus că nu poate oferi detalii, întrucât aceasta va depinde de condiţiile meteorologice. 

Şi ceremoniile de la Beijing au fost impresionante, datorită numărului mare de oameni prezenţi. Şi la Sydney, la fel ca şi în America sau în alte ţări s-au organizat ceremonii fastuoase de deschidere. Dar nimeni nu are specificul şi, totodată, diversitatea, mai ales în materie de coloană sonoră – care variază de la orchestrală la punk- aşa cum are ţara noastră”, a explicat Beckham. 

Fostul jucător de la Manchester şi Real Madrid este încântat de faptul că va fi prezent la CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012 şi a explicat importanţa pe care are ţara gazdă în organizarea unui eveniment precum JOCURILE OLIMPICE 2012. 

CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012 are loc în această seară, de la ora 23.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.