Ultima actualizare: azi, 21:59

Divertisment

iPhone 5 se lansează astăzi. Urmează cozi interminabile şi bătaie pe noul telefon Apple

Mulţimi uriaşe aşezate la cozi interminabile şi aşteptare care poate dura zeci de ore pentru cei mai hotărâţi. Sunt doar câteva dintre ingredientele oricărei lansări a telefoanelor mobile iPhone, produse de Apple. Din 2007, zeci de milioane de oameni din întreaga lume şi-au petrecut nopţi întregi în faţa magazinelor oficiale, în aşteptarea momentului în care îşi vor putea cumpăra gadgetul de ultimă generaţie. Istoria se va repeta cu siguranţă după ce Apple va lansa, astăzi, modelul iPhone 5. 

Ultima lansare a unui model iPhone a avut loc în luna octombrie 2011, când Apple a scos pe piaţă modelul 4S. Mulţimi uriaşe s-au adunat în faţa magazinelor Apple din întreaga lume. 

La Sydney, mulţi împătimiţi de tehnoligie nu au dormit nopţi întregi doar pentru a putea fi primii care îşi cumpără un iPhone. 

Spectacolul mulţimilor s-a repetat în majoritatea ţărilor în care Apple şi-a vândut telefoanele de ultimă generaţie. 

Totuşi, nu toate lansările au mers strună pentru Apple. În Beijing, mii de oameni furioşi au început să scandeze şi să arunce cu ouă în magazinul Apple atunci când au fost anunţati că lansarea telefonului iPhone 4S fusese anulată. Apple a declarat că a luat neobişnuita măsură pentru că nu avea suficiente aparate pentru numărul de cumpărători, iar reprezentanţii companiei s-au temut că mulţimea scăpată de sub control ar putea pune în pericol viaţa angajaţilor. 

Şi lansarea mult-aşteptatului telefon în Hong Kong s-a lăsat cu nervi întinşi la maxim. Vinovaţii? Oamenii care au stat la coadă să îşi cumpere telefonul pe care apoi l-au vândut pentru un profit generos la doar câteva zeci de metri. 

Apple urmează să lanseze astăzi cel mai nou model al mult-râvnitului său telefon, iPhone 5. Analiştii susţin că vânzările gadgetului ar putea depăşi toate aşteptările, iar câştigurile Apple ar însuma 0,5% din produsul intern brut al Statelor Unite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.