Ultima actualizare: azi, 08:27

Naţionale

Politicieni care umblă cu podoaba vopsită

Fie pentru a-şi ascunde vârsta, fie pentru a obţine un plus de imagine, mai mulţi oameni politici importanţi din România îşi vopsesc părul. Cei mai cunoscuţi sunt membri ai PNL. 

Crin Antonescu, Petre Roman, Adrian Iorgulescu, Aristotel Căncescu, Nicolae Robu sau Ovidiu Ioan Silaghi sunt printre cei mai cunoscuţi politicieni care-şi vopsesc părul. Toţi sunt trecuţi de 50 de ani, în fapt doar Crin Antonescu şi Nicolae Robu n-au trecut încă pragul sexuagenar, şi toţi sunt de la PNL, dar asta este doar o coincidenţă. 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a apărut pentru prima oară cu tâmplele cănite în primăvara lui 2009. Schimbarea a fost remarcată de presă, în special de cea tabloidă, care a şi făcut ceva vâlvă pe acest subiect. Antonescu a refuzat să comenteze, dar a continuat să se vopsească. 

Cochetăria lui Petre Roman, un adevărat sex-simbol al anilor ’90, este deja de notorietate. De când s-a însurat cu Silvia Chifiriuc, o femeie cu 27 de ani mai tânără decât el, fostul prim-ministru are grijă în permanenţă de aspectul său fizic, merge regulat la sala de fitness şi îşi colorează atât podoaba capilară, cât şi sprâncenele. 

Printre aceştia se află şi preşedintele PNL Satu Mare, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi. 

Detalii mai multe găsiţi în Adevărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.