Ultima actualizare: ieri, 21:48

Sport

Sătmăreanul Andrei Vajda, campion național de karting la juniori

Sătmăreanul Andrei Vajda a devenit în acest week-end campion național de karting la juniori. În perioada 7-9 septembrie s-au desfășurat la Târgu Secuiesc două competiții importante de karting, ultima etapă a Campionatului Național și etapa a III-a a Campionatului European Zona Sud-Est. 

Reprezentantul clubului de karting sătmărean Go Kart Team, Andrei Vajda, a terminat ultima etapă a Campionatului Național pe locul secund, devenind campion național la clasa juniori KF3, destinată tinerilor cu vârste între 12 și 14 ani. 

În cadrul competiției europene, la aceeași clasa de concurs, a ocupat tot locul II, urcând pe podium alături de alți doi concurenți români. 

Având în vedere faptul că Andrei a intrat in acest an la clasa KF3, venind la mijloc de sezon de la clasa Mini, după trei competiții internaționale din cadrul World Series Karting desfășurate în Italia, clasarea lui pe primul loc în Campionatul Național este rezultatul talentului său deosebit și a susținerii oferite de echipă. 

După câștigarea titlului național, sportivul sătmărean are ca prioritate pentru sezonul competițional 2013, participarea în competițiile internaționale din cadrul seriilor europene și mondiale WSK, dorind să acumuleze cât mai multă experiență și să aibă rezultate remarcabile. 

Andrei Vajda a fost premiat de Carmen Tocală, președintele Autorității Naționale pentru Sport și Tineret. 

Sportivul Andrei Vajda şi clubul de karting sătmărean Go Kart Team aduce mulţumiri sponsorului Autonet Import SRL, care l-a susţinut pe toată perioada competiţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.