Ultima actualizare: azi, 17:36

Sport

Spectacol pe stadion! Olimpia bate Bihorul în prelungiri şi merge mai departe în Cupa României (Galerie FOTO)

Un adevărat spectacol a avut loc astăzi pe stadionul Olimpia, unde echipa sătmăreană a întâlnit, şi cu greu a reuşit să învingă, pe FC Bihor, în Cupa României la fotbal. Golul victoriei a fost marcat de abia în minutul 107, în a doua repriză de prelungiri. 

Scorul a fost deschis de bihoreni în minutul 4 de către Adrian Voiculeţ, sătmărenii egalează în minutul 27 prin Daniel Feier şi reuşesc să înscrie din nou în minutul 35 prin Petre Hanus, astfel că la pauză scorul este de 2-1. În minutul 70 bihorenii reuşesc să înscrie printr-o lovitură de penalty, la terminarea celor 90 de minute scorul a fost 2-2, astfel că s-a intrat în prelungiri. 

Golul victoriei a fost marcat de Olimpia Satu Mare, în a doua repriză de prelungiri, în minutul 107, de către Gabriel Roatiş. 

După egalarea din minutul 70 și în prelungiri atmosfera a fost una explozivă, întregul stadion trăind meciul ca pe unul de Liga Campionilor. Au fost foarte multe ratări de ambele părți, însă evidentă a fost contribuția portarului Olimpiei, Florin Gorbe, care a salvat de multe ori situaţia, fiind aplaudat în repetate rânduri. 

La finalul meciului a fost scandat şi numele antrenorului Tibi Csik, cel care i-a coordonat pe băieţi. 

Galeria Commando Oli a pregătit o nouă coregrafie. „Susţinem fără nicio condiţie renaşterea echipelor de tradiţie”, a fost mesajul suporterilor. 

Pot să spun că a fost un spectacol pentru spectatori. Trebuia să câştige cineva, din fericire am fost noi”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik. 

Acesta a adăugat că prin victorie, Olimpia demonstrează că este o echipă de liga a II-a. Csik a precizat că i s-au adus reproşuri multe pentru că i-ar folosi mai mult pe cadeţi, însă şi în meciul de astăzi tinerii au demonstrat că au capacitate, marcând două goluri. 

Cu multă dăruire au reuşit să învingă. Nu e posibil să ratăm atâtea ocazii. Aşa e în fotbal, ocaziile se răzbună“, a afirmat antrenorul FC Bihor, Gheorghe Ghiţ. 

Astfel, Olimpia Satu Mare s-a calificat în 16-imile Cupei României la fotbal, urmând să întâlnească o echipă de liga I. Oficialii de la club îşi doresc ca Olimpia să întâlnească Steaua Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.