Un deputat fără nicio Protecţie

5 octombrie 2012 | 0 comentarii

Se spune că marţea sunt trei ceasuri rele dar pentru depul portocaliu, marţea trecută fură chiar mai multe. 

Ziua de luni a fost una senină iar deputatul s-a întâlnit cu Protectorul Consumatorilor cu care s-a înţeles ca la procesul de a doua zi, Vali să declare că nu-şi mai aminteşte exact cam cum s-a desfăşurat daravela cu „mită 3% pentru partid” şi Doamne feri să pronunţe numele domnului deputat. 

Numai că odată ajuns în instanţă, brebenel şi-a amintit brusc toate detaliile care-l incriminau direct pe deputat. 

Acesta a făcut feţe – feţe la auzul acuzelor aduse iar seara la partid, când cei doi s-au întâlnit, Depul nostru l-a acuzat pe junele Vali de trădare şi l-a alungat din sediu. 

Desigur, s-a pus batista pe ţambal pentru că nimeni nu vrea să scormonească prea adânc nici măcar în evidenţele duble ale partidului, una pentru public şi cealaltă, unde s-a adunat grosul pentru cei trei corifei, dintre care doi sunt protagoniştii acestei istorioare iar al treilea se visează şeful judeţului. 

Şi uite aşa, Nelu Deputelu a mai pierdut un aghiotant după zgomotoasa plecare a două mustăţi de partid, una leguminoasă şi cealaltă mare iubitoare de „artă”. 

Stai liniştit coane Nelule, că urmează şi alţii să te vândă, când ţi-a fi lumea mai dragă. 

Ce-i frumos în tot acest scandal este faptul că suntem doar la începutul lui şi tare ni-e teamă că o să iasă groasă de tot!

Categorie: Coşul cu VIPere, Mai multe...

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest