Un pateu ce pică greu

5 octombrie 2012 | 0 comentarii

O firmă cu obiceiuri mezeloase şi cârnăţăroase de prin Sătmar, cunoscută de multă vreme pentru calitatea produselor sale, fu mai zilele trecute în centrul unui scandal. 

Şi ca orice scandal care se respectă, totul a început de la un fleac, mai exact de la un pateu, pe numele său de poieniţă, pe care un sătmărean l-a cumpărat, alături de un baton de salam, de la unul din magazinele firmei, aflat în cartierul Carpaţi II din Satu Mare, în frumoasa zi de 28 noiembrie, ca să fim exacţi. 

Pe 30 noiembrie, clientul a pregătit acasă nişte sandvişuri cu produsele de mai sus, operaţiune ce s-a soldat cu intoxicarea a trei persoane care au avut neinspirata idee să se înfrupte din sandvişurile cu pricina. Cei trei au acuzat dureri violente de stomac şi au vomat toată noaptea. 

Omul nostru s-a întors supărat la magazin şi i-a dat şefului de acolo să guste din batonul de pateu şi să spună dacă e bun. Băiat sincer, angajatul magazinului a spus că nu este bun şi că va suna la fabrică pentru a le trimite o mostră pentru analize. 

Oricum, era singura soluţie a năpăstuitului client, pentru că, aruncând bonul din magazin, nu putea merge la OPC. 

Omul a tot aşteptat să primească un răspuns de la laboratorul de analize al fabricii dar de acolo i s-a spus că pateul cu pricina nu are nicio problemă. La insistenţele clientului a fost trimisă o probă de analize şi laboratorului DSV, însă… 

Atunci când omul a cerut să primească în scris o adresă în acest sens, i s-a comunicat că trebuie să facă la rândul său o cerere scrisă în acest sens dar o doamnă de acolo l-a sfătuit s-o lase mai moale, şi să caute o cale de împăcare că rezultatele nu-s tocmai în favoarea reclamantului! 

Dar se vede treaba că de data asta chiar şi-au găsit… clientul şi omul nu s-a lăsat aşa cu una cu două şi s-a dus fain frumos la DSP unde a primit răspunsul aşteptat: că-i laie, că-i bălaie, că n-are chitanţă, etc. etc., deci vax albina! 

Între timp însă s-au întâmplat două chestiuni cel puţin ciudate: şeful de magazin din Carpaţi II şi-a dat demisia exact a doua zi (ca să vezi cât poate costa o clipă de sinceritate!) după ce a recunoscut că pateul este stricat şi în aceeaşi zi, tuturor magazinelor firmei li s-a cerut să retragă de urgenţă de pe rafturi pateul cu pricina. 

Noi nu comentăm mai departe, ci vă lăsăm să trageţi singuri concluziile la care adăugăm tradiţionala atenţionare: „Feriţi-vă instantaneu, de batonul cu pateu!”

Categorie: Coşul cu VIPere, Mai multe...

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest