Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Cursuri gratuite de olărit, emailat şi foto-video pentru adulţii fără loc de muncă

Fundaţia Hans Lindner oferă cursuri practice de olărie, emailare şi foto-video pentru adulţii care momentan se află în căutarea unui loc de muncă. Cursurile sunt oferite printr-un proiect transfrontalier „Digital and Practical Competencies for succes”, a cărui detalii au fost prezentate astăzi în cadrul unei conferinţe de presă susţinută de reprezentanţii fundaţiei, Carmela Herczeg şi Olah Norbert.

În perioada septembrie-decembrie 2012 a avut loc prima serie de cursuri, fiecare însumând câte 100 de ore, în care cursanţii au dobândit cunoştinţe practice într-unul din cele trei domenii: foto-video, emailare, olărie. Carmela Herczeg a declarat că grupul ţintă este format din persoanele de peste 18 ani, aflate în căutarea unui loc de muncă, care după absolvirea acestor cursuri să îşi găsească mai uşor de lucru sau chiar să îşi creeze propria afacere. Aceasta a precizat că din luna ianuarie începe a doua serie de cursuri, care vor dura până în luna aprilie, iar doritorii se pot înscrie la sediul Fundaţiei Hans Lindner, str. Ceahlăului, nr. 38 sau completând formularul online pe adresa www.practicurs.ro. Cursurile de foto-video, emailare şi olărie sunt gratuite, participanţii nu trebuie să achite nicio taxă. De asemenea, în cadrul acestui proiect s-a mai lansat şi o interfaţă digitală, un curs de e-learning cu informaţii referitoare la lansarea unei afaceri: starting bussines, cunoştinţe economice şi financiare, drept economic.

Cursul poate fi accesat gratuit pe site-ul www.practicurs.ro, iar în urma parcurgerii capitolelor şi completarea testelor aferente, cei interesaţi pot afla cât de bine şi-au însuşit noţiunile antreprenoriale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.