Ultima actualizare: azi, 08:47

premiere sportivi satmareni
Sport

Primarul Dorel Coica a premiat majoretele, karatiştii şi boxerii

premiere sportivi satmareniPrimarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a organizat o nouă acţiune de premiere a sportivilor sătmăreni. Astăzi a fost rândul majoretelor, karatiştilor şi boxerilor.

Fetele i-au pregătit primarului un număr special, în holul Primăriei, pentru a-şi demonstra măiestria. Primarul Dorel Coica, secondat de consilierul local Dumitru Fanea, le-a înmânat fetelor câte o diplomă şi un plic cu bani, în semn de mulţumire faţă de faptul că reprezintă cu mândrie municipiul Satu Mare la competiţiile naţionale.

Profesoara Elvira Csik a spus că pentru grup această mulţumire este o mare onoare. Fetele s-au calificat la campionatul mondial din Anglia, însă n-au mai ajuns, dar au obţinut rezultate foarte bune la competiţiile naţionale. Totodată, au fost premiaţi cei mai buni karatişti şi boxeri. Primarul a precizat că sportivii pot conta pe sprijinul administraţiei locale, intenţia sa fiind de a creşte la Satu Mare sportivi de performanţă. Un alt obiectiv al primarului este de a construi o sală de sport polivalentă pentru toate ramurile.

Au fost premiaţi:

Majorete: 1. Stan Andreea 2. Roşu Adelina 3. Pop Claudia 4. Csorvaşi Bianka 5. Rist Alexandra 6. Tepfenhart Beatrice 7. Muncean Imola 8. Erdei Eszter 9. Csorvasi Blanka 10. Szabo Szilvia 11. Bathori Szabina 12. prof. Csik Elvira

Karate:

13. Ţinca Răzvan Alexandru 14. Voica Vlad 15. Paşca Daniel 16. Risnoveanu Alin Marian 17. Curileac Florin

Box:

18. Fuşlea Ionuţ 19 antrenor Gheţe Liviu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.