Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Primarul Dorel Coica i-a felicitat pe Tudor Toduţ şi Suranyi Botond

premiere tudor todut, suranyi botond

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, i-a felicitat astăzi pe cei doi sătmăreni care au reprezentat cu cinste municipiul la concursul naţional X Factor: Tudor Toduţ şi Suranyi Botond.

 

Primarul Dorel Coica şi viceprimarul Marcela Papici i-au felicitat pe cântăreţi şi le-au înmânat o diplomă, în semn de recunoaştere pentru promovarea Sătmarului.

Cei doi au fost eliminaţi la cea de-a patra gală live a concursului X Factor. Suranyi Botond s-a clasat astfel pe locul 8, cu trupa Nord X iar Tudor Toduţ pe locul 9 din cei 1.000 de concurenţi care au fost la audiţii şi cei 15 care au intrat în galele live. Primarul a precizat că aceştia au reprezentat cu cinste municipiul Satu Mare şi i-a invitat să cânte în Piaţa 25 Octombrie în noaptea de Revelion, alături de alte trupe consacrate. Coica a afirmat că pe viitor doreşte să-i invite pe cei doi la evenimente, şi că vrea să-i sprijine financiar şi pe ei, în defavoarea unor străini. Marcela Papici a făcut o asemănare între fanii cântăreţilor şi simpatizanţii politici, concluzionând că succesul, atât în lumea cântăreţilor cât şi în politică, depinde în foarte mare măsură de numărul de susţinători.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.