Ultima actualizare: ieri, 21:44

Primarul Dorel Coica vrea să elimine intermediarii din pieţe
Locale

Primarul Dorel Coica vrea să elimine intermediarii din pieţe

Primarul Dorel Coica vrea să elimine intermediarii din pieţe

Primarul Dorel Coica a avut astăzi o nouă întâlnire cu reprezentanţii firmei care doresc să amenajeze o piaţă agroalimentară în locul fostului hipermarket Interex.

 

“Vrem o piaţă strict agroindustrială, nu chinezării, nu plastice, strict produse agroindustriale. Am dat temă de casă, nu mai dorim intermediari. Vreau să transmit un aviz către toţi ceilalţi, nu mai dorim intermediari în pieţe. Sunt discuţii şi cu Administrarea Domeniului Public pentru discutarea preţurilor de închiriere. Este o firmă serioasă, un partener serios, dacă merg lucrurile vom extinde sistemul şi în alte zone”, a declarat primarul.

Reprezentanţii firmei au luat deja legătura cu Direcţia de Sănătate Publică şi Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare pentru autorizarea pieţei şi respectarea circuitelor. Primarul a afirmat că în acest proiect au fost implicate şi persoane din Primărie pentru deschiderea cât mai rapidă a pieţei, având în vedere că la nivel de municipiu este nevoie de o astfel de piaţă la standarde europene. Conform proiectului, în locul supermarketului de de 3000 mp vor fi amenajate aproximativ 25 magazine şi peste 300 de tarabe dotate cu toate utilităţile. Detalii mai multe despre Piaţa din Micro 17 găsiţi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.