Ultima actualizare: azi, 13:06

demisie Csehi Arpad
Locale

Csehi Arpad și-a dat demisia din Consiliul Județean

demisie Csehi Arpad

vicepresedinte Csehi Arpad

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Csehi Arpad, și-a dat demisia astăzi din funcție, în cadrul ședinței ordinare, locul acestuia de consilier județean fiind luat de fostul prefect Rudolf Riedl.

Ședința ordinară de astăzi a Consiliului Județean a fost marcată de încetarea mai multor mandate de consilieri. Fostul consilier din partea USL, Octavian Petric, a renunțat la mandat ca urmare a alegerii sale ca deputat. La mandat a renunțat și consilierul județean Lochli Terezia, directoarea Caritas Satu Mare, motivând că ar fi în stare de incompatibilitate, întrucât a depus un proiect care urmează să primească finanțare europeană, însă nu a oferit mai multe detalii. Vicepreședintele Consiliului Județean, Csehi Arpad, și-a depus la rându-i mandatul de consilier județean, renunțând astfel și la funcția din conducerea CJ. Acesta a fost consilier județean în 2004-2008, între 2008 și 2012 a fost ales președinte al Consiliului Județean, iar în 2012 a devenit vicepreședinte. ”Vă mulțumesc tuturor pentru colaborarea din toți acești ani. Împreună am reușit să asigurăm binele cetățenilor și dezvoltarea județului Satu Mare. După cum am anunțat încă din luna septembrie, îmi desfășor activitatea în sectorul privat, însă tot în Satu Mare”, a declarat Csehi Arpad. Președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, i-a mulțumit pentru colaborarea avută, atât în perioada când a fost președinte cât și după ce a avut loc rocada.

Am reușit împreună multe lucruri bune, îi mulțumesc și pentru prietenia de care a dat dovadă”, a spus Ştef.

Vicepreședintele Mircea Govor a declarat că plecarea lui Csehi reprezintă un moment emoționant, având în vedere că au lucrat împreună atâția ani.

Am avut o colaborare foarte bună și prietenească. Regret că a plecat. Îi mulțumesc și îi doresc mult succes!”, a afirmat Govor.

”Regret plecarea lui Csehi Arpad. Țin să remarc realismul, diplomația și bunul simț de care a dat dovadă cât a fost președintele UDMR”, a declarat senatorul Valer Marian, prezent la ședința Consiliului Județean. În locul lui Csehi Arpad, a fost numit consilier județean fostul prefect Rudolf Riedl. De asemenea, au mai fost validați ca și consilieri județeni Ioana Bran, în locul lui Octavian Petric și Veres Istvan, în locul lui Tunder Lochli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.