A început plombarea gropilor din Satu Mare

18 februarie 2013 | 8 comentarii
gropi Satu Mare

Bulevardul Henri Coandă

Primarul Dorel Coica a declarat astăzi într-o conferinţă de presă că a început plombarea gropilor din municipiul Satu Mare şi îi roagă pe şoferii sătmăreni să aibă răbdare şi înţelegere până la finalizarea lucrărilor.

„Noi nu aşteptăm vremea bună, am început plombările, sunt tehnologii noi care permit plombarea la rece. Să sperăm că terminăm cât mai repede. Îi rog pe sătmăreni să aibă răbdare”, a declarat Coica.

Primarul a precizat că în curând vor începe şi ample lucrări de reabilitare a unor drumuri, prin fonduri europene.

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (8)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. miodrag spune:

  Nesimtit mincinos, aste un comunist acest COICA!!! USL-ul ne-a mintit toata campania, a dorit doar sa puna mana pe putere. DAR la urmatoarele alegeri LA GARA cu COICA!

 2. sdds spune:

  din groapa fac deal ….asta da tehnologie noua

 3. Supermanul spune:

  Dar dc au aparut gropile?

 4. Daniel spune:

  Daca noua tehnologie este niste smoala aruncata aiurea asa cum am vazut pe podul golescu si in zona politiei de frontiera atunci sa iti dai demisia primare ca esti penibil.

 5. ady spune:

  Ce tehnologie nouă, Doctore! Oamenii jegoşi a lui Stelică Pop aruncă cu lopata un pahar de smoală pe groapă şi după 5 minute, lasă maşinile să treacă peste. Tehnologia lu peşte.

  Doctore, nu demult ai anunţat că vrei 5 ani garanţie pe drumuri. Acum ceri răbdarea sătmărenilor. Nu vom avea răbdare până in 2016, fii sigur :)

 6. ulio spune:

  Cea mai mare afecere e , sa ai o firma de constructii de drumuri la ora actuala in romania. Daca furi materiale de la constructia unei cladiri ai sansa sa cada tavanu peste tine, DAR LA UN TRONSON DE DRUM nu se va’ntampla nimic.

 7. posomoratul spune:

  propun sa nu se plombeze drumurile, până se vor nivela de la sine. Macar nu dăm ocazia să fure săracii de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest