Ultima actualizare: azi, 15:55

art marriage, satu mare, targ de nunti, 2013
Publicitate

ART Marriage îşi deschide porţile vineri, de la ora 13:00

art marriage, satu mare, targ de nunti, 2013Târgul de nunţi Art Marriage va avea deschiderea oficială vineri, 15 februarie, la ora 13:00, moment în care peste 40 de firme expozante aşteaptă sătmărenii cu ultimele tendințe din domeniu.

 A cincea ediţie a Târgului Expoziţional Art Marriage se va desfăşura în acest sfârşit de săptămână în sala de deasupra Centrului de Dializă de la Cap Pod Decebal.

 Târgul Art Marriage este locul unde nunta dumneavoastră devine realitate, moment în care peste 40 de firme din domeniu vă vor întâmpina cu ofertele proprii. Bijuterii, rochii de mireasă, rochii de gală, accesorii mireasă, costume de mire cu accesoriile aferente, produse de cofetărie/patiserie, cocktail-uri, cascade de ciocolată, artificii, decoraţiuni sală de nunţi sunt doar câteva din ofertele ce le veţi putea vedea, încerca şi chiar alege.

Deschiderea oficială a Târgul de nunţi Art Marriage va fi una explozivă, cu o demonstraţie de focuri de artificii. În fiecare zi a târgului expoziţional va avea loc o tombolă pentru vizitatori, iar premiile vor fi oferite din partea organizatorilor dar şi din partea firmelor expozante.

Devenit o tradiţie în Satu Mare şi după cum ne-am obişnuit deja, târgul de nunţi Art Marriage se va încheia duminică, 17 februarie, de la ora 19:00, cu o paradă a rochiilor de mireasă, care se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor.

De această dată, fiind o ediţie aniversară, parada rochiilor de mireasă va deveni un spectacol, numit „Un nou început…”, titlu inspirat şăgalnic din faptul că am depăşit cu bine „apocalipsa” din 21 decembrie 2012. Şi dacă tot suntem într-un nou început, spectacolul va avea o tentă folclorică, iar pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor îi vom putea vedea pe actorii Adriana Vaida şi Vlad Chico dar şi pe binecunoscutul interpret de muzică populară Nicolae Mureşan. Spectacolul va marca începuturile nunţii la români, fiind o îmbinare a trecutului cu prezentul.

 

art marriage

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.