Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

Doi copii spărgători de locuințe

spargatori_locuinteDoi copii sunt suspecti de comiterea mai multor furturi din case. Un localnic de 80 de ani din Solduba a reclamat la Poliţie în cursul dimineţii trecute, că i-a fost furată din casă suma de 420 lei.

Poliţiştii Postului de Poliţie Homoroade au depistat în scurt timp principalii suspecţi în acest caz, doi copii de 10 şi 14 ani, care au pătruns noaptea în locuinţa bătrânului, forţând uşa, şi, cunoscând locul unde acesta ţinea banii, au sustras suma de 420 lei.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei doi minori au mai comis alte 5 infracţiuni de furt din locuinţe şi anexe gospodăreşti din Solduba şi Chilia, urmând acelaşi plan. Copiii alegeau case nelocuite ori aflate în proprietatea unor persoane în vârstă şi, mizând pe lipsa de reacţie a bătrânilor, furau sume de bani, alimente, unelte, părăsind ulterior în fugă locul faptei.

Prejudiciul în cauză a fost recuperat parţial, poliţiştii continuând cercetările pentru probarea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi minori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.