Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Forţa Civică Satu Mare face un apel către tinerii din judeţ

 

raluca chereches forta civica

Raluca Cherecheş

Organizația de Tineret Forţa Civică Satu Mare face un apel către toți tinerii implicați și neimplicați politic din judeţ:

Procesul de conștientizare și de implicare civică a celor născuți în perioada  ’88-’90 trebuie să fie reactivat în sufletele și  în mintea noastră. Este nevoie, în județul nostru, de forțe proaspete, de creativitate și acțiune din partea tinerilor. Ne aflăm într-o perioadă în care mulţi tineri, dezamăgiţi de clasa politică din Romȃnia, iau in calcul varianta de a părăsi ţara, alegȃnd locuri ȋn care au mai multe şanse la un loc de muncă sigur şi bine plătit, care să le asigure un trai decent.

Noi, cei care trăim în acest oraș, trebuie să lucrăm și să colaborăm pentru viitorul nostru. Nu putem lăsa să ne plece valorile. Trebuie să luăm frâiele în mână și să participăm la schimbarea în bine a orașului nostru. Trebuie să fim implicați! Civismul stă doar în mâinile noastre!

Ȋn acest context,  Organizația de Tineret Forţa Civică Satu Mare, va demara în perioada imediat următoare o serie de acțiuni la care sunt așteptați să participe cât mai mulți tineri sătmăreni. Vă vom ţine la curent ȋn legătură cu desfăşurarea acestor acţiuni prin intermediul mass-media.

 

Raluca Cherecheș

Secretar general- Organizația de Tineret Forţa Civică Satu Mare

16 comentarii

  1. Fortza Ferrari Răspunde

    wtf is forta civica?

  2. Daniel Răspunde

    Pai Raluca asta nu e ceva neam cu Govor pusa sa frece menta pe la Prefectura? Pai Raluca asta nu e cea care a fost in celebrul deja local Coco cu subprefectul Sasu in timpul programului de lucru, atunci cand George Filip l-a pocnit pe Sasu? Pai uite ca Raluca, una care a fost cica si mare manager la un club in Cluj vine si face politica la Satu Mare. Si unde? La partidul lui George Filip. Of Doamne, mare e gradina TA. De fapt, daca una ca Manuela Rogoz ajunge mare politiciana, de ce sa nu ajunga si o bruneta…

  3. Dezinfectant Răspunde

    Mai intai dezinfectati-va partidul de taraturi ca Filip care se lasa manipulat de analfabetul de BREBAN, care a fost dat afara din PDL si care acum pe filiera FC face racolari pentru PSD!!! Brebenel lepra ce esti tu ia-l si pe senilul Giurca si faceti laba in alta parte!!!!!

    • sturion vs. caluti verzi Răspunde

      Apropo de papagalul ala senil si rautacios de Giurca, din echipa lui de aur de personaje hipercompetente unde-i minunea aia dumnezeiasca de nu-i ajungeai nici cu prajina la nas, dar sa lege doua cuvinte era mai greu, minunea cu ochi schimbatori la culoare, de cele mai multe ori aratau ca de peste! ? Nu mai facem pe nebunii pe la prefectura, si ne bagam ca musca in curu’ calului in tot si in toate? A disparut zeita pupincurismului? Dumnezeule ce pierdere!! Ma si se visa si pe la Bucuresti! Totusi, natiunea romana a avut si un dram de noroc! 🙂

      • Fortza Fifi Răspunde

        Ba, dati nume ca io nu mai inteleg nimic si ma pierdeti.

        • Bugs Bunny Răspunde

          Bāi io ma gandesc ca vrea sa zica de una Dalida,din fericire neinviata dupa trei zile precum Lazar de la decesul cabinetului Giurca,care are ochii ca sturionu desi ala este peste preistoric iar pe vremea aia nu erau lentile de contact ,mare calareata de caluti verzi pe pereti sau calarita de “stalioni” de prin desene animate la fel ca in desenele animate.

  4. dan Răspunde

    Extraordinar! nepoata lui Govor, fata teparului Florin si prietena lui Sasu e stindardul Fortei Civice in Satu Mare! Si ce mutra de Pigy are! Mic porcusor entuziast, propovaduieste invatamintele lui Govor, care i-o dat sa manance toata viata, si ei si lu masa si lu tata-su’. Bineinteles, nu pe gratis

  5. Lupul din Scufita rosie Răspunde

    Apropo de scufita aia rosie cu ochii vineti din PDL ( inca )….Daliana draga cat crezi ca te vor mai suporta lupii tineri din PDL, cunoscandu-se faptul ca l-ai pupat in cur pe Giurca ??? Eu cred ca iti vei lua un picior in dos cat de curand!!!! Am batut saua sa priceapa calul… rapanos de Giurca!!!!

  6. marius Răspunde

    cata lipsa de viziune la acest partid! Nu isi dau seama ca cel mai bun pas ar fi s-o numeasca pe aceasta parasuta, pardon, angajata a Prefecturii Presedinte si apoi pa unchiusau Govor, presedinte onorific. Si uite-asa isi mai plateste BREBAN datoriile la PSD si alte organe.

  7. ANDA ADAM Răspunde

    Bai oamenilor asta i amanta lui sasu si nici nu trebuie sa se puna in genunchi poate sta in picioare si canta la taragot .

  8. bla-bla-bla Răspunde

    Ce aveti voi cu biata fata care vrea sa se afirme putin prin politichia Romaneasca?:))))

  9. marian Răspunde

    da, ma, da la PSD sa se afirme! Ce-are Govor si tot neamul lui cu democratia?? cu civismul s.a.??

  10. bobi Răspunde

    da parca functionarii publici nu aveau voie sa detina functii de conducere in partide?sau poate…….da?depinde de functionar…a

  11. Apreciere Răspunde

    Mulțumit Ptr invitate RALUCA !Ai rămas aceeiasi fata inteligenta ,păcat ca frustratii si invidiosii nu au citit mesajul transmis prin articolul tau ,dar nu oricine poate fi invidiat numai oamenii capabili.Felicitari pentru implicarea ta , e minunat ca mai sunt si tineri ca tine care doresc sa schimbe ceva in orașul nostru prafuit.Esti inteligenta ,frumoasa si muncitoare si asta deranjazăă pe unii,dar vor fi destui care sa te aprecieze așa ca urmează-ți calea si vei ajunge departe.
    ,

  12. calin Răspunde

    o, da, mult mai departe de ..bracinarii lui Sasu. Mergi inainte si daca inca nu exista un partid pentru generatia tanara Govor, fii sigura ca Providenta il va crea , tocmai pentru a va rasplati straduinta, si a ta si a lu unchiu-tau Govor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.