Încă trei cămătari din Satu Mare au fost arestaţi (VIDEO)

9 februarie 2013 | 12 comentarii

Încă trei cămătari din Satu Mare au fost arestaţi. În urma extinderii cercetărilor într-un dosar care viza comiterea infracţiunilor de cămătărie şi înşelăciune, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, alţi trei suspecţi fiind arestaţi preventiv în acest caz. 

perchezitii mascati

Descinderea mascatilor

Pe parcursul unei anchete desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, care viza comiterea infracţiunilor de cămătărie şi înşelăciune, au rezultat indicii cu privire la implicarea în activitatea infracţională a altor trei persoane, ce au fost reţinute în urma unor percheziţii domiciliare efectuate în cursul dimineţii trecute, în municipiul Satu Mare.

De la domiciliile celor trei suspecţi au fost ridicate arme albe, cartuşe pentru pistol cu aer comprimat şi 30 fiole de morfină.

În sarcina suspecţilor poliţiştii au reţinut şi comiterea mai multor infracţiuni de furt şi tâlhărie, rezultând din cercetări că aceştia acostau victime aflate în stare de ebrietate, le furau cheile de la locuinţe şi ulterior sustrăgeau bunurile de valoare.

Cei trei cămătari din Satu Mare, Iuliu B., de 45 de ani, Alexandru M., de 38 de ani şi Sandor L., de 34 de ani, se află încarceraţi în Arestul Inspectoratului.

Fiind coroborate toate probele administrate în cauză, pe numele celor trei suspecţi instanţa a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunilor de complicitate la cămătărie şi furt calificat, în  acest dosar fiind arestate până în prezent cinci persoane. 

 

 

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (12)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. vasile spune:

  doamne doamne ce captura….eu cred ca cu lucrurile alea umbau donimeca la vechituri….:)))

 2. Alisa Si Edmond Heb spune:

  2 casetofoane un video toate de epoca si 200 de lei :)))))))))))))))))) marea capturaaaaaa

 3. Stefy Steve spune:

  asta-i captura fratiilor?rusina sa va fie daca va laudati cu chitibusuri din astea!mergeti acasa la ceva sefi mai mari care au ce sa va arate in casa lor!nu vechituri din astea ce au avut camatarii astia cica!hahaha

 4. Stefy Steve spune:

  asta-i captura fratiilor?rusina sa va fie daca va laudati cu chitibusuri din astea!mergeti acasa la ceva sefi mai mari care au ce sa va arate in casa lor!nu vechituri din astea ce au avut camatarii astia cica!hahaha

 5. florisal spune:

  Mi-ar placea sa va vad fetele la toti cei care va dati cu parerea pe aici in momentul cand 3-4 indivizi ca cel de mai sus sparge usa pe voi si va ameninta cu pistolul , sau iti violeaza copilul……….

 6. ion spune:

  Felicitari baietilor de la Servicil Actiuni Speciale , din nou au fost la inaltime ca in totdeauna ei sunt ingerii pazitori ai acestui judet.

 7. Anonim spune:

  asata da captura, unde ati fost , piata de vechituri ??

 8. bravo si respect 'mascatilor'……..ma bucur ca l a ajuns cineva pe la acesti tigani acasa …

 9. bravo si respect 'mascatilor'……..ma bucur ca l a ajuns cineva pe la acesti tigani acasa …

 10. Lucad spune:

  Vai de capu vostru…marea captura a anului ati facut…jalnici…

 11. alava spune:

  dupa comentarii, chiar am vazut bine, acela e un video.
  :)))) oare inregistreaza si de pe TV? inseamna ca e valoare. dar fara cablu SCART poti sa-l arunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest