Ultima actualizare: azi, 16:15

accident masina politie
Locale

Maşina Poliţiei s-a răsturnat în timpul raziei la hoţii de carburanţi

Trei poliţişti sunt răniţi după ce maşina cu care participau la razie s-a răsturnat. Cinci poliţişti sunt bănuiţi că ar fi complicii infractorilor. 

accident masina politie

Accident Politie

Peste 1.000 de poliţişti fac, duminică, 233 de percheziţii în Capitală şi şapte judeţe, pentru a duce la audieri 241 de persoane suspectate de furturi de produse petroliere din rafinării şi aeroporturile “Henri Coandă” şi “Aurel Vlaicu”, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 1,1 milioane de lei. Percheziţiile au loc la 233 de adrese din Bucureşti şi județele Dâmbovița, Prahova, Ilfov, Buzău, Constanța, Giurgiu şi Ialomița, fiind verificate şi şase societăți comerciale, se arată într-un comuniat de presă al Poliţiei Române.Poliţiştii vor pune în aplicare 241 de mandate de aducere.
Cauza în care se fac percheziţiile este instrumentată de Serviciul de Ordine Publică din IPJ Dâmbovița, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Dâmbovița și vizează probarea activității infracționale a mai multor suspecți de furturi de produse petroliere din rafinării și aeroporturile internaționale “Henri Coandă” și “Aurel Vlaicu” București, prejudiciul total fiind estimat la 1.119.000 de lei.La acțiune participă peste 1.000 de polițiști din cadrul IGPR, Poliţia Capitalei și IPJ Argeș, Ialomița, Giurgiu, Ilfov, Constanța, Buzău și Dâmbovița, care folosesc peste 600 de autospeciale.De asemenea, monitorizarea echipelor din teren se va realiza cu sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General al Aviației din Ministerul Afacerilor Interne. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, Departamentului de Informații și Protecție Internă din MAI și al Serviciului Român de Informații.

Sursa: Realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.