Primăria Satu Mare are arhitect şef şi trei ingineri noi

27 februarie 2013 | 19 comentarii
Dorel Coica, Alexandra Bașa

Dorel Coica, Alexandra Bașa

Conducerea Primăriei municipiului Satu Mare a prezentat astăzi într-o conferinţă de presă o nouă echipă de lucru formată dintr-un arhitect şef şi trei ingineri.

Primarul Dorel Coica a declarat că a reuşit să-i convingă pe cei patru să se angajeze la primărie, deşi meseriile lor sunt foarte căutate şi bine plătite în mediul privat.

În urma concursului organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici postul de arhitect şef al municipiului a fost ocupat de Alexandra Başa, absolventă a Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism din cadrul Universităţii Tehnice Cluj Napoca şi cu studii post universitare în administraţie publică şi urbanism.

Cei trei noi ingineri sunt Felician Mihalca, care are o experienţă de 20 de ani în mediul privat şi doi ani la o companie multinaţională; Daniel Horotan, absolvent al Facultăţii de Construcţii din Cluj Napoca, având o experienţă de un an şi jumătate la o firmă din Cluj şi Gheorghe Florin Bud, inginer constructor cu o experienţă de doi ani.

“Este mult mai tentant să lucrezi în mediul privat, mai ales din punct de vedere financiar, dar Satu Mare are nevoie de asemenea specialişti. Aceştia au contracte de muncă, i-am convins să rămână aici. O să lărgim paleta de proiecte europene, în perioada 2014-2020 vom avea mai mulţi bani europeni de atras, ne pregătim şi pentru zona metropolitană”, a declarat Dorel Coica.

 

 

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (19)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. CoIca spune:

  In sfarsit,Coica,poate sa-l concedieze linistit pe, city-managerul ,vanzator de carpete, ce nu stie scrie, Babut Domuta Dan. Si asa nu face nimic in afara de dovezi de aroganta.Se adevereste zicala romaneasca:prostul de nu e fudul, parca nu e prost destul.

 2. soft spune:

  poti sa nagajezi zeci de ingineri si arhitecti, daca nu sunt bani pentru a construi….

 3. Vasi spune:

  Felicitari domnule Primar!

 4. Daniel spune:

  Wow, atatia oameni insa orasul tot la fel ca acum 20 de ani e, noroc cu Ceausescu ca ne-a facut locuintele in care stam. Apropo, Babut ce face la primarie?

 5. Zimbru Florin spune:

  felicitari varu…

 6. Zimbru Florin spune:

  felicitari varu…

 7. Felicitari Dl COICA, dar face-ti ceva cu BABUT ca vad ca toata lumea va acuza.Totusi este ceva adevar in tot ce se vorbeste si se scrie, baiatul este limitat.SCUZE….Este sotul fostei prezentatoarei de la vechiuil SAMTEL .Dar nici chiar asa s-al bagam in functii care nu le merita si nu ar trbui sa ne facem de CATERINCA cu el pe alte planuri…OLIMPIA si CITY Manager??????este prea mult pentru acest domn…..

 8. Felicitari Dl COICA, dar face-ti ceva cu BABUT ca vad ca toata lumea va acuza.Totusi este ceva adevar in tot ce se vorbeste si se scrie, baiatul este limitat.SCUZE….Este sotul fostei prezentatoarei de la vechiuil SAMTEL .Dar nici chiar asa s-al bagam in functii care nu le merita si nu ar trbui sa ne facem de CATERINCA cu el pe alte planuri…OLIMPIA si CITY Manager??????este prea mult pentru acest domn…..

 9. locul pe care il meriti….

 10. locul pe care il meriti….

 11. locul pe care il meriti….

 12. locul pe care il meriti….

 13. Nicu Bud spune:

  Exact ;-)

 14. Florin Zbona spune:

  Felicitari…bafta multa iti dorim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest