Riedl Rudolf, ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean

28 februarie 2013 | 6 comentarii

Consiliul Judetean Satu MareConsilierul UDMR Riedl Rudolf a fost ales astăzi, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, într-o ședință extraordinară cu unanimitate de voturi.

Acesta a fost singurul candidat pe locul lăsat liber după demisia lui Csehi Arpad, înțelegerile politice anterioare fiind respectate de ambele părți, și a obținut 27 de voturi din 27 exprimate.

Sunt foarte surprins de modul în care am fost votat. Nu vreau să fac promisiuni, vreau doar să spun că de aici încolo o să fac în aşa fel încât să-i ajut pe toţi care vin la mine“, a declarat Riedl.

Atât președintele Adrian Ștef cât și vicepreședintele Mircea Govor au declarat că speră într-o colaborare foarte bună cu proaspătul vicepreşedinte.

Preşedintele UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba, a declarat că acum lucrurile au fost repuse într-o normalitate, Riedl este un profesionist în administraţie, cu multă experienţă, el fiind şi primul prefect de etnie maghiară din România. Pataki a declarat că abia acum se încheie cu adevărat politica la Satu Mare iar formaţiunile politice trebuie să se pună cu adevărat pe muncă.

Consiliul Judetean Satu Mare

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Daniel spune:

  No da parca Valer nu vroia sa puna un ungur care face naveta la SM.

 2. felicitari, spune:

  Bun editorialul ”Dispariţia intelectualilor politici. Apariţia consilierilor”Scris de Dumitru Păcuraru,
  ..”intelectualii politici sunt pe cale de dispariţie.”
  “România de azi este ocupată de nevăzuta armată a consilierilor”
  “ei se caracterizează printr-o mare sărăcie de idei, ei dictează direcţia. Ei sunt acum pentru partidele politice ceea ce era Securitatea şi secţia de propagandă pentru partidul comunist”
  “atenţia acestor consilieri nici din întâmplare nu se opreşte o clipă asupra culturii”.
  Corect spus. Dar ar merita completat,totusi.
  Ati uitat nepotismu,incompetental,mafia cu aceste posturi.
  Unii consilieri sunt aproape analfabei,fara studii superioare,fara prea mult creier,pusi acolo pe criterii dubioase. Nu folosesc cu nimic comunitatea ci dimpotriva ,incurca.
  Demulte ori ,sub aceasta forma se mentin “gastile” ,cand nu toti au avut succes la alegeri.
  Orice ban cosumat pe acestia ,ar trebui sa treaca mai intai prin sedinta de CL. ,ar trebui scos la concurs –un asemenea post, si cel mai bun sa castige,care vine cu proiecte ,nu cu prostie contagioasa.

 3. consilier spune:

  Consilieri ? Asta nu e o noutate. Astia taie frunza la caini. Iau banii degeaba. Un primar,daca e competent ,apoi face treaba buna, nu are nevoie de nimeni.
  Daca e prost,poate sa aiba si 10 consilieri prosti ca el si nu se face nimic pentru comuna.
  Hei ! Se angajeaza consilieri din dispozitia primita de”SUS”.
  Cine n-a iesit la alegeri ,fiindca populatia nu l-a vrut – hopa este pus pe post de consilier sa manager de comuna. Halal sa le fie

 4. stop consilerului, spune:

  Mod de a papa bani publici,prin angajarea nulitatilor.
  Stopati angajarile de consilieri.
  Nu fac nimic ! Consuma banii comunei.

 5. ras-plans ?, spune:

  Tara arde,si astia se prapadesc de ras. Priviti-i. Ce avem ,oare de ras ? Cand marea majoritate a romanilor plang zilnic ?

 6. ras-plans ?, spune:

  “Pataki a declarat că abia acum se încheie cu adevărat politica la Satu Mare iar formaţiunile politice trebuie să se pună cu adevărat pe muncă.”

  Ei ,na ! Chiar asa ?
  Ne spune UDMR-ul asta ?
  Zau ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest