Românul are nevoie de CINCI VIEŢI ca să adune un milion de dolari. Bulgarii stau mai bine decât noi

13 februarie 2013 | 3 comentarii

milionarUn român obişnuit are nevoie de 350 de ani ca să câştige un milion de dolari, potrivit unei analize făcute de publicaţia The Economist, care a luat în calcul venitul mediu anual.

Asta înseamnă că românului i-ar trebui aproximativ 5 vieţi ca să facă o asemenea avere.

Şi bulgarii stau mai bine decât noi. Conform studiului, vecinii noştri au nevoie de aproximativ 250 de ani ca să atingă milionul de dolari.

Cel mai bine stau americanii, care au şanse reale să ajungă la o asemenea avere în timpul vieţii, în mai puţin de 25 de ani.

 

harta mil

Etichete: , , ,

Categorie: Externe

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. astax spune:

  Asta nu este adevarat. La un politician , deputat, ministru sau senator in romania, ii tre cel putin 2-3 luni. Deci suntem mult peste america. Iar la un simplu cetatean, cel putin 1500 de ani., cica 1.000.0000 $.

 2. Lia spune:

  RUSINE tuturor politicienilor care au devalizat tara timp de 23 de ani! Sper sa plateasca intr-o zi! Traiasca Regele!

 3. George spune:

  Total de accord cu tine.Eu maine i-as executa (cu gloantele platite de familie,cum se face in China pentru tradatori) si aruncati in cap din varful casei poporului.

  ROMANIA A FOST,ESTE SI VA FI INTOTDEAUNA REGAT,din pacate din 47 din cauza politicienilor corupti si populatiei lase,a fost “dezactivat” dar se va intoarce,curand.
  Nu doar presedintele si guvernul sunt ilegali,ROMANIA e in ilegalitate,pentru ca recunoaste si mentine in functiune abdicarea cu arma la tampla.Daca noua putere nu e recunoscuta in Ucraina (desi ar trebui,pentru ca a fost aleasa)si considerata ilegala,atunci cum Republica Toxica impusa de bolsevici este ?

  TRAIASCA REGELE,ROMANIA E REGAT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest