Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

S-a deschis târgul de nunți Grand Mariage (Galerie FOTO)

Targ de nunti Grand Mall

Targ de nunti Grand Mall

 La Complexul Comercial Grand Mall Satu Mare s-a deschis astăzi  târgul de nunți Grand Mariage, aflat la prima ediție, ce se desfășoară în perioada 8-10 februarie, la etajul 2, într-o elegantă sala festivă.

 Târgul de nunți Grand Mariage reunește 36 de expozanți, iar sătmărenii interesați pot găsi de la rochii de mireasă, ținute pentru miri, bijuterii, accesorii, organizatori de nunți, aranjamente florale, produse de patiserie și cofetărie, torturi, decoruri de evenimente, servicii foto-video, muzică și alte servicii auxiliare marelui eveniment, fiind prezentate ultimele tendințe în domeniu.

Evenimentul a fost deschis chiar de doi miri, care au eliberat în mod simbolic porumbei albi, ca semn de bun augur.

 Grand Mariage este un eveniment care îmbină diversitatea unui târg de nunti de unde îți poți organiza întreaga nuntă cu dinamismul și atmosfera entuziastă a acestei manifestări. Este un concept nou de eveniment în peisajul expo mariajului.

 ”E pe lângă un târg propriu zis, un adevărat spectacol de nunți, deoarece reunește domeniile care organizează o nuntă, iar pe lângă asta are și o parte de entertainment și evenimente de interes, care începând de sâmbătă de la 13.30 și până la sfârșit, pot să atragă și să mențină vizitatorii în atmosfera târgului. Sunt 36 de expozanți, pe lângă aceștia, șase formații de muzică de ocazii, care vor cânta, plus două trupe de muzică instrumentală. Vrem să facem o tradiție din acest târg. E posibil să nu așteptăm până anul viitor și s-ar putea să mai organizăm o ediție, chiar în acest an”, a declarat organizatorul evenimentului,  Marius Crișan.

Pe întreaga perioada a târgului atenția va fi captată de diverse evenimente de interes, cum sunt prezentări de rochii de mireasa, demonstrații de dans pentru miri, muzica live, etc. Tombola pentru vizitatori va rezerva surprize dintre cele mai atractive, atât sub formă de cadouri cât mai ales sub forma de reduceri semnificative din partea expozanților.

Cei interesați pot vizita târgul de nunți Grand Mariage între orele 10.00-21.00.

Program sâmbătă și duminică:

13.30 – demonstrație de sculptură în fructe, cocktailuri

14.00 – prezentare rochii de mireasă

15.30 – demonstrații dansul mirilor și dansuri de societate

17.00 – prezentare rochii de mireasă

18.30 – demonstrații show evenimente

20.00 – prezentare rochii de mireasă

20.30 – tombola vizitatorilor

3 comentarii

  1. crina Răspunde

    foarte frumos!

  2. adr Răspunde

    nicio poza cu poesis, se poate asa ceva?

  3. Grigore Detectivu' Răspunde

    36 de firme cu tot cu alea de la expozitia de la etajul 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.