Școala de Arte va avea un nou sediu

18 februarie 2013 | 0 comentarii

Conferinta de presa Scoala de ArteȘcoala de Arte Satu Mare va avea un nou sediu începând din toamnă, a anunţat președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef. Afirmația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă în care directorul instituției, Mircea Deac, a prezentat bilanțul activității pe 2012.

Președintele CJ, Adrian Ștef a declarat că actualul sediu este impropriu pentru desfășurarea activității având în vedere numărul mare de cursanți. În acest sens, Ștef a menționat că a purtat discuții cu Primăria pentru a primi în folosință clădirea Școlii nr. 5 de pe strada Wolfenbutel, unde ar urma să se mute Școala de Arte.

Președintele CJ a apreciat activitatea instituției, considerând că managementul este foarte bun, reușind să înțeleagă menirea Școlii de Arte, fapt demonstrat prin numărul mare de cursanți. De asemenea, a lăudat colectivul de profesori.

”Școala nr. 5 de pe strada Wolfenbutel ar putea fi noul sediul. Ar fi un spațiu generos și am putea amenaja acolo spaţiul în concordanță cu specificul cursurilor. Am avut discuții cu Primăria în acest sens. Încercăm să rezolvăm această problemă anul acesta, să avem în 15 septembrie o clădire nouă pentru Școala de Arte”, a declarat Adrian Ștef.

Directorul Școlii de Arte, Mircea Deac, a spus că anul trecut au urmat cursurile instituției 659 de persoane. În cadrul Școlii activează 25 de profesori, iar 5 persoane lucrează în compartimentul administrativ. De asemenea, au fost organizate 41 de evenimente în 2012.

 

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest