Sex în sala de sport din Satu Mare. Fostul director s-a filmat în timp ce se iubea cu o blondă

8 februarie 2013 | 39 comentarii

Sex în sala de sport din Satu Mare. Ioan Sabău, profesor de sport la Colegiul Tehnic “Traian Vuia”, fost director al liceului şi fost secretar executiv în Organizaţia Municipală a PDL Satu Mare, s-a filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale orale şi normale cu o blondă.  

sex sala de sport satu mare

Ioan Sabau, într-o încăpere a sălii de sport

Partidele de sex s-au desfăşurat într-o clădire a liceului, mai precis în sala de sport. Filmuleţele şi fotografiile îl arată pe Ioan Sabău, fost lider al PDL, fostul partid de guvernământ, şi pe femeia, care se pare că îi este amantă, goi puşcă, în timpul unui dezmăţ sexual. Profesorul este căsătorit şi are o fată, iar soţia sa este plecată în Italia.

Filmările sunt realizate chiar de fostul lider al PDL Satu Mare, iar scenele demne de filmele XXX  s-au petrecut chiar în camera arbitrilor, din cadrul sălii de sport a liceului, scrie gazetadenord-vest.ro

Profesorul, care este şi fost director al Colegiului Tehnic “Traian Vuia” şi-ar fi amenajat singur camera.

Sursa: Realitatea.net

 

 

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (39)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. nici macar nu seaman cu animalu de director de la scooala TRAIAN VUIA e o carpa de la pdl SM adica un impostor si un rahat

 2. astax spune:

  Sa mai zica cineva ca PDL-ul n’are potential…..

  • Lia spune:

   Si PNL are muuult potential. Adi Stef (PNL) s-a re..lat cu Crina Babut Domuta, de aceea Babut Dan este city-manager!A, si sa nu o uitam pe Brigitte de la Consiliul Judetean! E frumos tipu…ce sa ii faci? Il place femeile!

  • Lia spune:

   Intrebari pentru Valer Marian:

   1 ce s-a intamplat cu cele 500.000.000.000 datorii la buget ale amicului Govor?
   2. aveti vreo contributie la prescrierea faptelor dlui govor?
   3. ati facut interventii pe langa procuror de caz?
   4. cunoasteti averea pe persoane interpuse ale lui govor? si la cat se ridica?
   5. recent ati facut trafic de influenta la inalti functionari pentru schimbarea anumitor directori?
   6. impreuna cu prefectul sunati in fiecare zi la bucuresti ptr schimbarea anumitor oameni?
   7. este adevarat ca l-ati implicat si pe relu fenechiu?
   8. este adevarat ca ati intervenit ptr angajarea anuitor persoane la anumite institutii?

   asta nu este tot.

  • Arnold spune:

   Adrian Stef ….. de la Consiliul Judetean!

 3. fefe spune:

  cine observa ca pozele nu-s facute in acelas timp?ca in una are sosete in timpul actului si in celalat nu …prin concluzie e un sadic care mereu se pozeaza in timp ce isi face nevoile:))))))

 4. cocojumbo spune:

  asta are doua capete kojak? si blonda cine-i? ca io trag si io

 5. Anonim spune:

  Chelu’ asta i-o tragea si ….., profesoara de la Economic… fosta PDL-ista. Vad ca isi schimba pi*dele ca sosetele.

 6. anonim spune:

  bn zici anonim…si lui ….. io tragea..ii merge bine la chelu,insurat si cu copil si plin de amante in jurul lui:))

 7. strabunica spune:

  da aveti dreptate si ….. se afla printre amantele lui chelu ,adica IOAN SABAU….poate chiar ea se afla in pozele respective cu el.:))

 8. radicalu spune:

  imi place cocvoru’si casetofonu.

 9. hi5 spune:

  sa zis cu fotbalu la IPA. defapt vor declara, ca numai au MIMAT sexul.

 10. triplu x-ulescu spune:

  Un oras de pudibonzi ipocrizi s-a gasit sa condamne ce? Si pe cine? Omul si-a dus calculatorul la reparat si “meseriasii” au gasit un filmulet. L-au dat la ziar, care l-a si dibuit pe om ca fiind membru de partid. Acuma judecand la rece: cu ce e mai rau omul asta decat cei care i-au furat filmuletul, cei care l-au publicat sau cei care-l condamna in urma articolului? Traim intr-o societate bolnava in care minorii de 14 ani fac mai multe decat in rahatelurile astea de poze, si nu se sesizeaza nimeni. Sunt penibili cei ce astazi dau cu piatra doar pentru ca nu s-au filmat sau filmarile lor nu au ajuns inca in presa. Profesorasul asta e marea problema a orasului? Gaura blondei e infinit mai insignifianta decat gaurile din asfaltul drumurilor noastre si din creierele celor care au facut cazul public. La fel ca “problema carpelor” (a se citi steagurilor), si asta este o perdea de fum menita sa distraga atentia de la problemele reale ale romanilor (si a ungurilor de dincolo de granita): scumpiri, somaj, frig. Ne ambalam in probleme false pentru a uita de realitate. Bravos natiune!

  • nicu spune:

   Bizonul votant USL trebuie sa-si verse frustrarile constientizarii tepei pe care a luat-o.Inflatie de 6%(anuleaza cresterea salariilor si pensiilor cu4%),cresterea impozitelor cu 16%,a gazului 10% etc.Masina de propaganda si manipulare a USL a identificat ca vinovati pe unguri si pdlisti.

  • vasile spune:

   sigur Gergo, mai ales a ungurilor de dincolo…
   ce plm au ei cu problemele noastre? coc ei ceva dincolo? si noi nu stim?… sau stim deja?

 11. VIOREL spune:

  @triplu x-ulescu
  ai perfecta dreptate.

 12. CSABI spune:

  femeia face cu cine are singe in p…a,nu cu inpotent care nu poate sa faca:PINA LA CAPAT

 13. nicu spune:

  daca domnu ne spune la ce firma si-a reparat calculatorul ii iertam !

 14. vasile spune:

  Dobitocul si-a minjit cu noroi familia, partidul si la o adica si pe nefericita din poza.Nesimtitul.Merita sa fie dat afara din invatamint. Daca nici pentru asta nu-si pierde slujba atunci totul e posibil in Romania.Sa mearga sa predea la Chisinau unde si-a facut doctoratul ca si acolo exista potential de c-ve.

 15. Lia spune:

  intrebari pentru valer marian:
  1 ce s-a intamplat cu cele 500 miliarde datorii la buget ale amicului govor?
  2. aveti vreo contributie la prescrierea faptelor dlui govor?
  3. ati facut interventii pe langa procuror de caz?
  4. cunoasteti averea pe persoane interpuse ale lui govor? si la cat se ridica?
  5. recent ati facut trafic de influenta la inalti functionari pentru schimbarea anumitor directori?
  6. impreuna cu prefectul sunati in fiecare zi la bucuresti ptr schimbarea anumitor oameni?
  7. este adevarat ca l-ati implicat si pe relu fenechiu?
  8. este adevarat ca ati intervenit ptr angajarea anuitor persoane la anumite institutii?

  asta nu este tot.

 16. ana spune:

  valer marian a dat astea publicitati pt ca el nu e capabil de nimic ce sa faca el cu ,, lui

 17. Fidelia spune:

  Iata un fragment din denuntul sen.V.Marian la adresa tov.Mircea Govor din ziarul Cotidianul.
  Având în vedere că tot a declarat pe posturile susmenţionate de televiziune că vrea să se autodenunţe, îl învit pe numitul Govor Mircea Vasile Gheorghe să o facă până la capăt. Să se autodenunţe dacă la ajutat pe procurorul Costinaş să-şi construiască o vilă la intrarea în localitatea Vetiş din judeţul Satu Mare. Să se autodenunţe dacă le-a oferit cuplului Şuhan – Burlacu suma de 150.000 euro, cu sprijinul unui om de afaceri din Moldova. Să se autodenunţe cu ce le-a oferit celorlalţi amici din justiţie (bani, şuncă, cârnaţi, palincă). De asemenea, având în vedere că s-a lăudat, îi solicit să se autodenunţe referitor la afirmaţiile pe care le-a făcut, în a doua jumătate a anului trecut, că ar avea afaceri de asfaltare şi canalizare cu ex-ministrul Transporturilor, Ovidiu Silagi, şi cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, de care ar fi legat şi primul ministru Victor Ponta. Totodată, având în vedere că s-a lăudat, îi solicit să se autodenunţe referitor la discuţia pe care a avut-o (şi a înregistrat-o) cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, în holul de lângă toaleta unui hotel din Oradea, cu o săptămână înainte de referendumul pentru demiterea preşedintelui Băsescu. În fine, îi solicit să se autodenunţe cu câţi bani negri a finanţat campania electorală a primarului municipiului Satu Mare, Dorel Coica, şi cu câţi bani negri a finanţat campania mea electorală. Să se autodenunţe dacă înainte de anul 2000 a fost cercetat pentru implicare în evaziune fiscală cu alcool în valoare de 341 miliarde lei vechi. Să se autodenunţe dacă după anul 2000 a fost cercetat pentru prejudicierea sucursalelor din Satu Mare ale Băncii Comerciale Române şi ale Eurom Bank cu suma de peste 10 miliarde lei vechi. Să se autodenunţe dacă după 2004 a fost cercetat pentru deturnarea a peste 5 miliarde de lei vechi allocate de Consiliul Judeţean Satu Mare clubului FC Olimpia Satu Mare.
  Consider că numitul Govor Mircea Vasile Gheorghe a făcut declaraţii denigratoare la adresa mea pentru următoarele motive:
  1. NU l-am susţinut, în anul 2012, în calitate de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD pentru a candida din partea USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, întrucât nu avea studii superioare, nu avea experienţa necesară şi nu avea un vocabular şi un comportament adecvat.
  2. NU l-am susţinut, după Conferinţa Organizaţiei Judeţene a PSD din 29 martie 2013, pentru funcţia de preşedinte interimar al acestei organizaţii.
  3. NU l-am invitat cu mine, în perioada februarie – martie 2013, la întâlnirile cu organizaţiile locale ale PSD ori cu aleşii locali din judeţ, cu prilejul adunărilor
  generale de alegeri.
  4. NU a fost invitat la întâlnirea de la Turţ cu reprezentanţii Asociaţiei Pălincarilor din judeţul Satu Mare, la care a venit şi vicepremierul Liviu Dagnea, pe atunci secretarul general al PSD, pentru a se întâlni cu mine.
  5. NU am fost de accord cu promovarea rudelor sale (surori, veri, cumnaţi, noră ş.a.) în aparatul Consiliului Judeţean sau al instituţiilor subordonate ori în instituţii deconcentrate. Astfel, şi-a angajat o soră şef serviciu la Direcţia pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, altă soră director la Apaserv, doi cumnaţI în aparatul Consiliului Judeţean, nora jurisconsult la Spitalul Judeţean, un văr la Direcţia pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi un alt văr la Direcţia Agricolă, pe care a vrut să-l promoveze în acest an director la APIA Satu Mare.
  6. NU am fost de accord cu angajarea unei amante de-a sa şef serviciu şi apoi director la Consiliul Judeţean.
  7. NU am fost de accord cu relaţiile sale apropiate cu oamenii de afaceri Vasile Puşcaş
  (patronul SC Florisal SA), Vasile Ţânţaş (patronul SC Beny Alex SRL), Mihai Crişan (patronul SC Crişeni SRL) ş.a. ori cu şefi de instituţii ca şi colonelul Gheorghe Avram (şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi), comisarul şef Constantin Taloş (şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie), comisarul şef Zamfir Moza (şeful Serviciului de Permise Auto şi Înmatriculări), ş.a.
  8.NU am fost de accord cu afacerile sale mascate pentru finanţarea postului de televiziune Nord-Vest TV, la care director este fiul său.
  9. NU am fost de accord cu manelizarea postului de televiziune Nord-Vest TV.
  10. NU am fost de accord cu tranzacţionismul său, cu lipsa de ideologie şi cu lipsa de niciun Dumnezeu.
  11. În calitate de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD, i-am solicitat să nu mai
  cheme şefi de instituţii şi să le dea ordine, inclusiv folosindu-se de numele meu, pentru a face sau da ceva ori să-i ameninţe.
  12. Am descoperit că în data de 25 martie 2013, când am fost invitaţi amândoi la o întâlnire cu preşedintele Victor Ponta şi cu secretarul general Liviu Dragnea la sediul central al PSD, a înregistrat la OSIM, în mod fals, în numele fiului său Răzvan Govor şi al fostului contabil al societăţii editoare a ziarului Gazeta de Nord-Vest, Cătălin Filip, o cerere pentru înregistrarea mărcii ziarului “Sătmăreanul Informat”.
  13. I-am explicat, de mai multe ori în ultima perioadă, că nu este suficient să te îmbraci în costume Boss, să porţi ochelari trendy, cravate şic şi geantă diplomat, să ai Mercedes sau BMW, ori să ai bodyguarzi şi secretare la dispoziţie ziua şi noaptea, dacă nu ai educaţie, cultură, bun simţ şi credinţă adevărată în ceva.

 18. Viorel spune:

  macar i-o placut blondei morcovu’? sau ai picat examenul d-le Sabau ?

 19. Capra di pă dial spune:

  Tare farsa asta … nu? :))

 20. Uffff saraca blonda ! Nu a gasit un typ mai bun :)

 21. Romania ! Cu bani si titlu pot da primesti tot ce vrei !

 22. Norbert Artur spune:

  Pdlistul a fost exclus din vina lui de abuz sexual si cu videofilme porno :)) Ioan Sabau a zis osa retraga si numai osa fie in Pdl … Probabil a mers la alt partid ! Atat stiu si eu din asta ! Si ca si eu in scoala Traian Vuia am fost !
  Sa aiba zile grele si Ioan Sabau pentru faptele lui :)

 23. Poza e reala !! Asa ii arata in realitate Ioan Sabau !
  Sa aiba rusine pentru faptele pe care le a facut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest