Valentin Breban, exclus din PDL. Primarii racolaţi de PNL, destituiți de la șefia organizațiilor locale

26 februarie 2013 | 7 comentarii
Valentin Breban

Valentin Breban

Noul secretar general al PDL Satu Mare, Sorin Ghilea, a anunţat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă excluderea din partid a fostului prim-vicepreşedinte Valentin Breban deoarece racola membri de partid pentru PSD. Totodată, acesta a anunţat că primarii racolaţi de PNL Satu Mare au fost destituiţi din funcţiile de preşedinţi ai filialelor comunale.

“Organizaţia judeţeană PDL Satu Mare a luat măsura destituirii din funcţia de preşedinte al organizaţiei locale a celor patru primari, ei fiind şi preşedinţii filialelor comunelor pe care le reprezintă, şi a numit o comisie formată din membri BPJ care se va ocupa de alegeri, de discuţii, în vedere numirii deocamdată unui alt preşedinte interimar şi de relaţia cu nucleul de bază şi cu toţi membrii de partid a acelor organizaţii locale”, a declarat Sorin Ghilea.

Amintim că primarii comunelor Homoroade –  Ardelean Simion, Santău – Rotaru Marinel, Pişcolt – Varga Cosmin şi Bixad – Tătar Ioan, au participat la o conferinţă de presă la sediul PNL în care s-a anunţat că sprijină USL în schimbul unor finanţări.

Totodată, Ghilea a mai anunţat că Valentin Breban a fost exclus din PDL, fiind în momentul de faţă la PSD, de unde încearcă să racoleze membri PDL. Înainte de campania pentru parlamentare acesta a muncit pentru un alt partid, dar în cele din urmă a ajuns la PSD.

„Încearcă racolarea de membri, ceea ce a făcut în campanie pentru alt partid, dar de data aceasta a făcut pentru PSD”, a precizat secretarul general.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Brebenel coada de purcel spune:

  Uite asa si-a dat arama pe fata Brebenelul care ia tras in piept si pe Holdis si pe pdl-isti!! Bine ca a fost dat afara ca o masea stricata, nenorocitul!!! Sa ii veseleasca si pe cei din psd!!!

 2. Gicu spune:

  Tradatorii trebuie exclusi!Oricum, nu vor lucra pentru PDL.
  Pacat ca PNL-ul pozeaza intr-un partid valoros,cand, de fapt, e un partid extrem de declasat.De vazut cazul PNL Satu Mare, unde toti sunt in slujba gelatului Sisi si a cumnatului sau, Stef,absolventul a 3 facultati , de educatie (lipsa),de fizica si sport!

 3. Daniel spune:

  Asta era turnatorul care ii dadea lui Valer liste cu sefii care cotizau??

 4. cosmin spune:

  maaare greseala!! Nu lui Valer mMrian ii dadea lista,ci alora care lo prins in flagrant si care i-o oferit :ori pana la 7 ani de puscarie ori distrugerea PDL-u;lui in Satu Mare. Mare dilema pentru acest fiu al dreptei si a tatucului…giurca( de la UNIO)! Maaaare, maaaare dilema! Facem un sondaj?? Sa vedem ce cred satmarenii!

 5. Giurcuta spune:

  Brebane , adica Vali draga, cainele meu (ne)credincios, m-ai lasat singur in PDL , dar nu-i nimic pramatie mica ce esti ca vin si eu dupa tine in PSD!!!! O sa o iau si pe asta mica imbracata tot timpul in rosu aprins …ca da bine la comunisti ( basca ca are ochisorii vineti ca un peste …)Dar macar Dalienuta mi-a fost credincioasa toooot timpul. Poate o iau si pe Laura Bota sa-mi lipeasca proteza!!!!!!!( nu spun care…hi,hi!!! )

 6. mister conditie spune:

  Domnule senator Valer Marian, Incepeti seria dezvaluirilor cu familia Ghilea, formata din sotia mahalagioaica si frustrata ca nu a ales-o nimeni presedinta la femei ca a fost prea “calarita” la berveni ( dupa spusele Mahalagioaicei Sale ) si sotul despre care multe ati putea spune satmarenilor ( promitem sa va informam in mod gratuit ) si care s-a remarcat pana acum in partid doar prin faptul ca a santajat si conditionat mereu. Pe cine a putut, binenteles. E evident pe cine, asta nu mai trebuie spus.

 7. 3%...comision spune:

  Pa geniul asta de Breban il tin in sah astia de la psd ca sa le faca lor servicii …dupa care ii vor da un picior in cur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest