Ultima actualizare: azi, 08:47

contrabanda tigari ucraina
Locale

1440 pachete de țigări descoperite la granița cu Ucraina

contrabanda tigari ucrainaAzi noapte, în jurul orei 24.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş  au observat, pe malul râului Tisa, pe direcţia localităţii Bocicoiu Mare, două persoane care transportau mai multe colete voluminoase spre interior.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul S.T.P.F. Maramureş care a acţionat pentru reţinerea persoanelor, efectuând somaţiile legale prin voce, moment în care persoanele au abandonat coletele şi au fugit pe teritoriul ucrainean. De asemenea, s-a luat legătura cu autorităţile de frontieră din Ucraina, în vederea depistării şi reţinerii persoanelor în cauză.

Totodată, la faţa locului au fost descoperite trei colete ambalate în folie de culoare neagră ce conţineau 1.440 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 12.800 lei.

În continuare se fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.