Ultima actualizare: azi, 21:59

masina, tigari, contrabanda, Satu Mare
Locale

2500 pachete de ţigări descoperite într-o maşină în Satu Mare

masina, tigari, contrabanda, Satu MareJoi, 28 martie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare împreună cu lucrătorii D.J.A.O.V. Satu Mare, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în municipiul Satu Mare, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control un autoturism marca Peugeot Boxer, înmatriculat în România. Maşina era condusă de Octavian B., de 26 ani, iar în autoturism se mai afla şi Ioan V., de 22 ani, domiciliaţi în localitatea Halmeu, jud. Satu Mare. Existând suspiciuni că bărbaţii transportă ţigări de provenienţă ucraineană, autoturismul şi cele două persoane de sex masculin au fost conduse la sediul S.T.P.F. Satu Mare în vederea efectuării unui control amănunţit.

În maşină au fost descoperite 2.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de peste 11.100 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Cei doi tineri sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, evaziune fiscală şi deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate corespunzător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.