A împuşcat doi câini pentru că i-au intrat în grădină

24 martie 2013 | 6 comentarii

arma vanatoare, impuscat cainiVasile U., de 46 ani, este cercetat în stare de libertate de poliţiştii din comună sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic şi uz de armă letală fără drept.

Mai precis la data de 21.03.2013, în jurul orelor 14,00 bărbatul a  împuşcat doi câini ce aparţineau unor localnici, care se aflau în grădina din spatele casei sale, folosind o armă de vânătoare pe care o deţinea legal.

La data de 23.03.2013 arma respectivă a fost ridicată de către lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase în vederea expertizării şi luarea măsurilor care se impun. 

Sursa: Poliția Satu Mare

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Ozana Muj spune:

  Imbecilul!!!! sper sa il impuste si pe el cineva, asa, doar pt ca respira degeaba!

  • BRACONAJ CU CAINI spune:

   Ce faceau localnicii impreuna cu acei caini ? Nu inteleg unde este fapta de braconaj, sau e gresita stirea si localnicii erau la braconaj, atunci CHIAR OMUL ACELA CARE DETINEA PUSCA LEGAL A FACUT O FAPTA BUNA, SA SE IMPUSTE TOTI CAINII CE SE AFLA LA BRACONAJ. Din pacate in astfel de situatii Politia apara braconierii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUPA CUM SE VEDE.

 2. ioan spune:

  daca avea autorizatie pentru combatere ,a procedat corect.cainii nu au ce cauta pe camp si in padure singuri.daca nu avea…e bai.

 3. ro.hu spune:

  uzul de arma in gradina din spatele casei se numeste uz de armă letală fără drept…unde-i braconajul?

 4. cetatean spune:

  @braconaj cu caini: citeste cu atentie,este o virgula acolo,cainii se aflau in spatele gradinii,nu localnicii.In ceea ce priveste incadrarea juridica:trebuie cercetat pentru uciderea cu intentie a unor animale,articol care face parte din legea de protectie a animalelor si care se pedepseste chiar cu inchisoare.

 5. ro.hu spune:

  imi pare rau dar in articol scrie “bărbatul a împuşcat doi câini…, care se aflau în grădina din spatele casei sale” la fel si titlul articolului spune ca “A împuşcat doi câini pentru că i-au intrat în grădină”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest