Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Atenție! Cade tencuiala!

big_imagine1526În data de 05.03.2013, S.V.S.U. a fost anunţat că tencuiala de pe faţada clădirii de la adresa Horea nr.8 din municipiul Satu Mare, prezintă pericol de a se desprinde putând astfel să pună în pericol cetăţenii ce trec prin zonă.

S.V.S.U. împreună cu un echipaj de la Poliţia Locală, au izolat zona, iar în urma intervenţiei autospecialei cu scară, sosite de la Detaşamentul de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al Judeţului Satu Mare, a fost desprinsă tencuiala de pe faţada clădirii pe o suprafaţă de aproximativ 3 m².

Primăria municipiului Satu Mare atrage atenția că în conformitate cu art. 56, alin.1, lit. a, din Legea nr. 230/2007 (privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari), constituie contravenţie „neluarea de către proprietari, de către asociaţia de proprietari sau de către comitetul executiv al asociaţiei de proprietari a tuturor măsurilor necesare pentru repararea si menţinerea în stare de siguranţă a clădirii”.

 

big_imagine1525

big_imagine1527

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.