Ultima actualizare: azi, 08:53

audi A6, furat, Rusia, Bixad
Locale

Audi A6 furat din Rusia, depistat în Bixad

audi A6, furat, Rusia, BixadPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Negreşti Oaş  cercetează un bărbat din judeţul Satu Mare după ce a fost depistat în trafic în timp ce conducea o mașină ce figurează ca fiind furată din Rusia. Autovehiculul, în valoare de aproximativ 4.500 euro, a fost indisponibilizat la sediul SPF Negrești până la finalizarea cercetărilor.

În data de 11 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Negreşti Oaş, au oprit pentru control pe raza localităţii Bixad, un autoturism marca Audi A6, condus de către Gheorghe U., domiciliat în judeţul Satu Mare.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că autoturismul în cauză figurează ca fiind furat din Rusia, din anul 2006.

Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un alt bărbat şi nu ştia că este declarată furată.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

Totodată, autoturismul marca Audi A6, în valoare de aproximativ 4.500 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Satu Mare în vederea continuărilor cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

audi A6, furat, Rusia, Bixad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.