Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Băieţel de 5 ani, accidentat la Vama

accident

accident

Un băieţel de numai 5 ani, lăsat nesupravegheat, a fost victima unui accident rutier petrecut în cursul serii trecute pe DN 19, în localitatea Vama.

Copilul a traversat strada prin loc nepermis, fără să se asigure, şi a fost accidentat de autoturismul condus regulamentar de Ştefan C., de 40 de ani. Din fericire, minorul a suferit leziuni uşoare în urma impactului. Poliţiştii rutieri din Negreşti Oaş, care au intervenit la faţa locului, au procedat şi la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultând că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

         

Poliţiştii sătmăreni recomandă părinţilor să-şi supravegheze cu maximă atenţie copiii, mai ales la vârste atât de fragede, când nu au capacitatea de a discerne asupra consecinţelor acţiunilor lor pripite şi riscă să devină victime ale unor accidente tragice. Mai mult, în contextul actualelor condiţii meteorologice, atragem atenţia şoferilor să adapteze permanent viteza la condiţiile de trafic şi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă!  În această perioadă pietonii tind să neglijeze respectarea normelor rutiere, circulând grăbit şi traversând fără o prealabilă asigurare, astfel încât atenţionările sunt valabile şi în cazul acestei categorii de participanţi la trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.