Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Camere VIP la Obstetrică-Ginecologie

DSC_0212Conducerea Consiliului Judeţean şi a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare au inaugurat astăzi două camere VIP în cadrul Secţiei Obstetrică- Ginecologie, investiție sponsorizată de către firma Schlemmer România, prin implicarea şefei de secţie, Viorica Varodi.

Cele două camere au câte două locuri, fiind efectuate lucrări de modernizare a instalaţiei termice, electrice, zugrăveli interioare, făcându-se totodată şi dotarea cu mobilier modern, televizor, cuptor cu microunde, frigider, aer condiţionat şi un grup sanitar propriu.

Managerul SJU Satu Mare, Adrian Marc, a declarat că această realizare este un exemplu de bună practică în privinţa parteneriatelor publice-private, care trebuie urmate.

Președintele Adrian Ștef a spus că dorește organizarea unui bal al oamenilor de afaceri, pentru promovarea firmelor, şi atragerea acestora într-un parteneriat deoarece atât administraţia cât şi mediul economic au un interes comun, acela de a dezvolta judeţul Satu Mare.

Îmi doresc din tot sufletul ca sătmărencele să nu mai meargă să nască în Ungaria. Personalul medical îl avem, este bun şi când va fi toată infrastructura pusă la punct nu vom mai avea probleme“, a declarat Ştef.

Acesta a mai anunţat faptul că în curând secţia Obstetrică-Ginecologie va fi dotată cu aparatură în valoare de 550.000 de lei, printr-un proiect european.

Vicepreşedintele Mircea Govor a anunţat că întregul salon va fi la aceleaşi standarde.

Costul total al lucrării a fost de 100.000 de lei, modernizarea fiind posibilă prin donația făcută de Schlemmer, aceasta achiziţionând şi un bloc operator în valoare de 10.000 de lei.

Taxa pentru fiecare noapte petrecută în salonul VIP a fost stabilită la 50 de lei. 

3 comentarii

  1. Viorel Răspunde

    Ce sa spun:un mare fas! O zugraveala si haine noi de pat! Au toaleta proprie,dus etc?

  2. cetatean din satmar Răspunde

    Da ce cauta cacatii din USL sa faca poze ca doar nu au niciun merit !!!!!!
    Ei apar la pozat sa creada lumea ca au vreo contributie, nesimtitii!!!!
    Mari gunoaie USL-ISTE SUNTETI, BORATURILOR!!!!!!!!!

  3. Chiorean Codruta Răspunde

    ARATA BINE .SI EU AM FOST IN CAMERA VIP DUPA CE AM NASCUT SI SA STITI CA E BINE PENTRU CA ACOLO STII CA NU SUNT TIGANI SI MACAR STAI LINISTITA NU AUZI CUM SE VAITA UNA ALTA EU AM FOST MULTUMITA.AR FII BINE DACA SAR FACE SALOANE SEPARATE PT TIGANI CA DOAMNE FERI TE POTI INBOLNAVI DE LA EI SIGUR SI EI SUNT OAMENI DAR DOAMNE IARTAMA VIN SA-TI CEARA CEVA CA NU AU TI-E MILA II DAI DAR DUPA AI A O VEZI CU TIGARA LA MANA SI TOATE PROSTIILE CE MAI E PLINA ROMANIA DE EI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.