Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Clubul Castellum din Carei, la prima expoziție

club CastellumDuminică, 24 martie 2013, cu începere de la ora 12.30, a avut loc vernisajul primei expoziţii a clubului fotografilor amatori din Carei, Castellum, în sala de expoziţii a castelului Károlyi din Carei.

La cinci luni de la înfiinţare, clubul de fotografie din Carei prezintă publicului câteva din creaţiile a treisprezece pasionaţi de fotografia artistică, membri ai clubului.
În prezenţa unui public numeros, vernisajul a fost deschis de către directorul Direcţiei de Cultură şi Sport a municipiului Carei, domnul Bogdan Georgescu, după care a luat cuvântul artistul fotograf Venig Laszlo, membru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România, care a prezentat detalii legate de evoluţia clubului de fotografie din Carei, dinainte de 1989 şi şi-a manifestat bucuria pentru reînfiinţarea, la Carei, a unui club al fotografilor amatori după mai bine de două decenii.
Solistele cercului de muzică uşoară de la Centrul Cultural Carei, Larisa Latiş şi Vitéz Julia, acompaniate la pian de instructorul acestora Szűcs József, au susţinut un scurt moment artisic emoţionant.
La final, organizatorul, Direcţia de Cultură şi Sport a municipiului Carei a pregătit o surpriză celor treisprezece fotografi care au expus şi domnului Venig Vasile, oferindu-le o diplomă pentru organizarea primei expoziţii a clubului şi o insignă pe care se află inscripţionate semnele clubului de fotografie din Carei dinainte de 1989, Fotocineclubul 9 Mai, oferită de către domnul Cziker Andrei, care a prezentat o istorie detaliată a fostului club, al cărui fondator este Venig Laszlo.
Fotografiile realizate de Adrian Ştefănuţi, Farkas Alexandra, Andreea Moisei, Hágó Attila Nándor, Veres Barbara, Cristina Lincar, Fülöp Csaba, Csomai Dávid, Dragoş Georgescu, Botos Ferenc, Marius Georgescu, Marius Ghiarfaş, Bikfalvi Zsolt vor fi expuse timp de două săptămâni în sala de expoziţii a castelului Károlyi din Carei.
Expoziţia va fi deschisă conform orarului de vizitare a muzeului municipal.

Sursa: Directia de Cultura si Sport Carei

expozitie carei (4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.