Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Două accidente de circulaţie produse în Cămin şi Halmeu

accident Camin, Halmeu

Accident

Două persoane au căzut victime ale unor accidente de circulaţie produse în localităţile Cămin şi Halmeu, suferind, din fericire, doar leziuni uşoare.

Vineri, 8 martie, a avut loc şi accidentul din Cămin, la volanul maşinii implicate aflându-se tot un şofer tânăr, de 23 de ani. Istvan N. nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, un localnic de 69 de ani, care traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni, şi l-a accidentat uşor.

La Halmeu, sâmbătă după ora 14.00, Poliţia a fost sesizată că un autoturism a derapat în şanţ, fiind rănite persoane. Echipajele Serviciului Rutier au stabilit şi în acest caz că şoferul, un tânăr de 25 de ani, Zsolt I., din Dabolţ, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, şi a derapat în şanţ. În urma evenimentului rutier a fost rănită uşor o minoră de 15 ani, pasageră în autoturism.

În toate aceste cazuri poliţiştii rutieri continuă investigaţiile pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentelor, şoferii fiind anchetaţi pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.