Ultima actualizare: ieri, 21:48

cutit
Locale

Înțepat cu un cuțit, în fața fabricii de rachiuri din Ardud

cutitIn data de 01.03.2013, in jurul orei 20 :30 Politia a fost sesizata telefonic de catre  un barbat din Ardud, despre faptul ca, in jurul orei 20:00, T. Lucian, de 61 ani, din Ardud, a fost intepat cu un cutit in zona lombara, pe platoul din fata fabricii de rachiuri naturale, din Ardud, de catre M. Romi, de 54 ani, din Ardud.  

La fata locului politistii au stabilit faptul ca aspectele sesizate se confirma, iar T. Lucian a fost transportat la Unitatea Primire Urgente a Spitalului Judetean Satu Mare, pentru efectuarea de investigatii medicale.

Autorul  este cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de port ilegal de cutit in locurile sau imprejurarile in care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor si lovire sau alte violente. In functie de concluziile medicilor sau de numarul de zile de ingrijiri medicale se va face cu exactitate incadrarea juridica a faptei.

Parchetul de pe langa Judecatoria Satu Mare, a dispus obligarea invinuitului M.  Romi de a nu parasi localitatea de domiciliu pentru o perioada de 30 zile.

Sursa: Politia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.