Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Mieii de Paști vor fi comercializați în Piața de Vechituri

mieiPrimarul Dorel Coica alături de viceprimarul Radu Roca s-au întâlnit astăzi cu directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, dr. Corneliu Ceica şi reprezentanţii Administraţiei Domeniului Public.

S-au stabitit măsuri comune cu privire la sacrificarea şi comercializarea mieilor conform normativelor în vigoare.

Aceştia se vor comercializa exclusiv în spaţiu special amenajat şi autorizat în Piaţa de industriale şi vechituri din municipiul Satu Mare în perioada: 28.03 – 30.03 ora 12.00 și 01.05 – 04.05 ora 12.00

 Tot astăzi, primarul Dorel Coica a avut o întrevedere cu primarii PSD din judeţ pe care i-a informat despre discuţiile purtate la Bucureşti cu premierul Victor Ponta şi ceilalţi miniştri.

          Totodată primarii din Tăşnad, Cehal, Turţ, Gherţa, Racşa şi-au exprimat dorinţa de asociere la Zona Metropolitană a municipiului Satu Mare.

Deasemenea, comunele din jurul oraşului Carei şi-au dat acceptul să vină alături de oraşul Carei în viitoarea structură a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ,,Zonă Metropolitană” iniţiată de primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica.

Primarul Dorel Coica alături de viceprimarul Marcela Papici au mai avut o întâlnire cu reprezentanţii transportatorilor de pa raza municipiului Satu Mare în vederea finalizării unui regulament care urmează să fie aplicat pe raza municipiului pentru toţi transportatorii.

Proiectul de regulament va fi transmis fiecărui reprezentant al transportatorilor, aceştia având termen data de 26 martie pentru a transmite

propuneri legate de întocmirea documentului care urmează să fie aprobat în şedinţa comisiei de circulaţie din data de 27 martie.

 Sursa: Primăria Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.