Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Olimpicii județeni au fost premiați de Valer Marian și Octavian Petric

premiere olimpici judeteni psd (15)Elevii care au fost pe primul loc la olimpiadele școlare județene au fost premiați astăzi la sediul PSD de senatorul Valer Marian și deputatul Octavian Petric, în prezența fostului ministru al Educației, Ecaterina Andronescu.

Senatorul Valer Marian a declarat că Partidul Social Democrat, ca partid de stânga a stimulat întotdeauna educația, iar astăzi elevii merituoși din județul Satu Mare sunt recompensați cu diplome de excelență, diplome de onoare din partea Senatului României, înmânate de Ecaterina Andronescu, președintele Comisiei de Învățământ din Senat, respectiv premii în bani.

Parlamentarii PSD, Valer Marian și Octavian Petric, și-au oferit indemnizațiile pe o lună, aproximativ 4500 de lei, elevilor olimpici. În total au fost premiați 22 de elevi, care au primit și câte 400 de lei.

Elevii au fost felicitați și de senatorul Ecaterina Andronescu, care i-a încurajat să continue să facă performanță, lăudând inițiativa celor doi parlamentari PSD.

La final, senatorul Valer Marian a promis că va premia cu câte 1000 de euro, fiecare elev care obține locul I la faza națională, îndemnându-i și pe colegii din alte partide să stimuleze performanța școlară, prin astfel de inițiative.

 

6 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Bravo PSD Satu Mare, prin cei doi oameni inimosi – domnul senator VALER MARIAN si domnul deputat OCTAVIAN PETRIC ! Ati facut fapte bune pentru 22 de tineri inteligenti si familiile lor, ati demonstrat tuturor satmarenilor ca exista si parlamentari de Satu Mare care nu-i ignora pe parintii si bunicii locului si care au votat pentru ei si SE RECOMPENSEAZA FACAND FAPTE BUNE !

    Bravo, domnilor parlamentari VALER MARIAN si OCTAVIAN PETRIC! Bravo !

    Ati premiat 22 de tineri , desi v-ati luat angajamentul pentru a premia 18 olimpici judeteni ! Foarte frumos! Dar era si mai frumos daca ii premiati cu cate 500 de lei, asa cum ati promis, era un mic efort DAR FACEA TOTI BANII! Dar, sa apreciem partea plina a paharului…Ati facut un lucru extraordinar – ati demonstrat respect si apreciere pentru cei mai ambitiosi si merituosi elevi, cei care ne fac cu adevarat cinste!

    MOBILIZATI-VA TINERI INTELIGENTI SI AMBITIONATI-VA SA FITI CEI MAI BUNI !!! DEMONSTRATI CA SUNTETI CEI MAI BUNI ! Demonstrati ca Satu Mare este un loc binecuvantat prin voi,prin tinerii locului, pentru ca de fapt voi va pregatiti pentru viitor , va pregatiti sa va realizati in viata !

    BRAVO , TINERI MINUNATI ! Felicitari dascalilor vostri care va sunt alaturi si trudesc cu sufletul pentru voi ! Felicitari, tuturor !!!

  2. satmarean Răspunde

    PORTALSM TREBUIE SA REVENITI la articol si sa ENUMERATI NUMELE TUTUROR CELOR PREMIATI si nu uitati de MINUNATII DASCALI care au facut posibila acesta performanta – aceea de-a modela oameni de valoare!

  3. satmarean Răspunde

    Bine dar tot ei l-o dat laoparte pe domnul profesor Solschi de la ISJ. Un profesor adevarat, talentat si dedicat, pentru care am tot respectul! Nu mai inteleg nimic

  4. Daniel Răspunde

    Ma mir cum dau bani astia, insa pun pariu ca banii nu sunt din salariul lor, variante ar fi, sponsorii Florisal sau Tehnic Asist, Constructii Drumuri etc. Sau poate ne spune mai bine trezorierul Mihali de unde sunt banii. Iar Petric se lauda prin ziar ca merge el la nu stiu ce ambasade, pai sa zica ca merge si pt a rezolva contracte pt firma sa de utilaje constructii.

  5. daniel@ Răspunde

    Propun o m.ie de calitate, celui mai abject si frustrat cocalar din Satmar:,,daniel-rahatel”. Ce ziceti, merita efortul? Ce bine i-ar sta cu p.la-n gura!

  6. Maria Moldovan Răspunde

    un gest frumos din partea lor, dar sa faca mai mult pentru sistemul de invatamant, ca sa nu ne plece tinerii
    sunt mama unui copil olimpic sm care s-a bucurat de acesti bani dar care doreste sa paraseasca tara dupa terminatrea studiilor
    pacat deoarece avem si profesori ff buni dar care sunt foarte prost platiti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.