Parlamentarii PSD Satu Mare oferă 500 de lei fiecărui elev olimpic

3 martie 2013 | 4 comentarii
valer marian, octavian petric

Valer Marian si Octavian Petric

Parlamentarii PSD de Satu Mare, senatorul Valer Marian şi deputatul Octavian Petric, au decis să ofere indemnizaţia lor pe o lună (4.500 lei) cu titlu de premii câştigătorilor fazei judeţene la cele 18 olimpiade organizate în judeţul Satu Mare. Concret, fiecare premiant va primi suma de 500 lei.

Premiile vor fi acordate la sediul Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD după desfăşurarea tuturor olimpiadelor.

Dacă unul din cei 18 câştigători judeţeni va obţine premiul I la Olimpiadele Naţionale, premiantul va fi recompensat cu suma de 1.000 euro.

 

Sursa: PSD Satu Mare

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. IRINA 1 spune:

  …Foarte frumos gest, domnilor parlamentari satmareni ! Doua indemnizatii a cate 4.500 de lei oferite pentru cei mai destepti copii ai nostri este un gest delicat si nobil care va fac cinste ! Bravo, domnule senator Valer Marian , felicitari domnule deputat Octavian Petric ! Foarte frumos! Veti fi un exemplu frumos de urmat pentru ceilalti parlamentari satmareni, mai ales ca se apropie 8 Martie iar in oras sunt destule mame fara noroc, dar cu copii supradotati care trebuie ajutate…
  …Felicitari, domnilor, si repetati des “isprava” frumoasa !…Iar copiilor destepti,un mesaj – faceti totul sa le luati banii!!! Si premiul cel mare de 1000 de euro! BAFTA, COPII DESTEPTI,si luati multe premii la Nationale!

  • IRINA 1 spune:

   Am amintit de profesorii inimosi ai acestor copii destepti ?! Asa-i ca nu veti uita si de ei?! Si, mai ales, de dascalii care vor pregati si obtine premii la Olimpiadele Nationale…Sunt convinsa ca si ceilalti parlamentari satmareni sunt oameni buni si inimosi …

 2. Yosiyou007 spune:

  Bray liberali ajunsi pe functii ocupate politic( de presedinti, directori, directori adjuncti, city-manager, sefi de birou, consilieri personali etc) i-ati putea copia pe cei doi lideri PSD, sa oferiti si voi din bruma voastra de castig 500 lei pentru cei necajiti. De veti renunta 10% din banii alocati amantelor, nici nu veti simti acest minus in buget! Oricum, ca la manelisti, la voi banii sunt fara numar,asa ca nu uitati ca vine o noua campanie si trebuie sa fiti generosi cu electoratul, altminteri PSD-ul va va inghiti cu fulgi cu tot! Nu poti avea pretentii de la toti cei enumerati, mai sunt si tineri,ce de abia au o amarata de locuinta de la ANL,chiar daca pozeaza in mare presedinte TNL. E interesant cum a obtinut micutul roscovan, mare liberal, locuinta ce i-a permis sa iasa de sub pulpama familiei!

 3. Daniel spune:

  Pot sa dea ca nu traiesc ei din salar. Il somez pe senatorul Valer Marian sa ne zica daca e adevarat ca il poarta pe catelusul sau Govor peste tot, ca sa faca rost de lucrari de asfaltare pentru Tehnic Asist. Il somez sa spuna de ce nu are curaj sa se lege de Florisal, mai ales ca cei de la Curtea de Conturi au analizat faptul si au ajuns la concluzia ca s-a incasat ilegal miliarde si miliarde. Aaaa, era sa uit, de aia ca sponsorizeaza GNV si PSD??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest