Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Politicienii și polițiștii au oferit mărțișoare sătmărencelor (Galerie FOTO)

martisoare 1 Martie (23)Prima zi de primăvară a venit cu surprize pentru sătmărence din partea politicienilor locali şi poliţiştilor, care nu au uitat să le acorde mărţişoare pentru a marca 1 Martie.

Tinerii democrat-liberali au fost primii care au oferit sătmărencelor câte un mărțișor în semn de prețuire. În frunte cu președintele Organizației Județene de Tineret, Adrian Cozma, tinerii din PDL au dăruit peste 1000 de mărțișoare pe străzile din centrul orașului, dar și prin cartiere.

Nu au uitat de importanța acestei zile nici bărbații din PSD, care s-au organizat în mai multe grupe dăruind femeilor câte un mărțișor pentru a vesti venirea primăverii.

Alături de tinerii din PSD au fost și senatorul Valer Marian, președintele partidului, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor și deputatul Octavian Petric. Senatorul Valer Marian le-a făcut o surpriză și femeilor de la PDL și PNL. Președintele PSD le-a dăruit doamnelor din sediul celor două partide câte un mărțișor ca simbol al Primăverii, neținând cont de rivalitatea politică.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, la rându-i a oferit sătmărencelor câte un mărțișor, alături de colegii din PNL.

Cu ocazia zilei de 1 martie, membrii Organizației de Tineret Forța Civică Satu Mare au dorit să facă o bucurie reprezentantelor sexului frumos din municipiu. Tinerii FC au fost prezenți în mai multe locații din municipiul Satu Mare, unde au avut grijă să ofere un zâmbet și o urare caldă, alături de un mărțișor, doamnelor si domnișoarelor.

Nici polițiștii rutieri nu s-au lăsat mai prejos. Au oprit șoferițele din sensul giratoriu din Piața Libertății, însă de data aceasta nu pentru a le amenda ci pentru a le oferi câte un mărțișor.

15 comentarii

  1. Giovani Răspunde

    Uitatea la sulea care e de`an puuuu lea cum zambeste si tafneste ca un smeagol care el este

  2. Daniel Răspunde

    Pai ce vreti, Sulea, Babut..mai lipseste Matioc si gasca e completa. Tineret mandria tarii :))

    • Bombonel Răspunde

      Ce tineret Daniel sulici purici nu are par pe cap sa te adresezi cu domnule

  3. marinica Răspunde

    ..AM’U LE DATI MARTISOARE ,IAR CAND VOTATI LEGI LE FURATI CHIAR SI APA DIN CEAI NENOROCITILOR..TOTI SUNTETI LA FEL,ATI AJUNS LA PUTERE MAMA VOASTRA DE REGN DE NESIMTITI CU A.D.N. DE HOTI.OARE CAT VA MAI SUPORTA CETATENI CINSTITI?

  4. Iosif Marius Blaga Răspunde

    politicieni nu martisoare trebuiau sa anparte mai bine sai antrebe au de lucru sau din ce trai si mai bine le dadea un bon de masa sau la cei fara lucru un post ca ar fi ceva de ce sar fi bucurat mai mult cel putin din puntu meu de vedere , bani de protocol sai fi utilizat an acel fel sa ajute pe cei ce au nevoie ar fi fost cel mai frumos martisor

    • IRINA 1 Răspunde

      Politicieni locali, parlamentari locali si politicieni locali cu functii -cititi ce spune acest om, ca spune al naibii de bine ! De 8 Martie, pe langa o floare, mai puneti si un bon de masa, pentru ca obtineti un zambet mai larg de la femeile orasului ! Era bine si de martisor, dar timpul lucreaza in favoarea voastra!…
      …Ascundeti-va opulenta si coborati in strada! Oamenii sunt cenusii la fata de ingrijorare pentru ziua de maine.Preturile la produsele alimentare si nalimentare au crescut prea mult! Concurenta este prea mica! Mai multe supermarketuri inseamna si preturi mai mici si mai multe locuri de munca! Si terenuri virane si spatii goale sunt destule si uratesc orasul.
      …Aceste multinationale cauta sa se extinda cu 500 de unitati in tara! Puneti mana pe cativa din ei si aduceti-i aici.Vor fi mai rapid niste locuri de munca nou create si preturi mai mici!…Si treaba asta se face repede, domnule primar Coica,si doamna viceprimar Papici !

      • IRINA 1 Răspunde

        Doamna Papici, sunteti o femeie isteata – intrati pe moneycenter.ro si vedeti cum se mai extind multinationalele! Atatea multinationale care ne-au ocolit, cand ma gandesc ca pana si rivala noastra din preistorie, Baia Mare, rade de noi cat de primitivi suntem ca oras…Sensul giratoriu de la Piata de vechituri e o ideea buna, e o nebunie acolo sa te strecori, dar luati si aceste lucruri in seama , pentru ca puteti face multe pentru oras si oameni – sunteti isteata si energica, desi pareti delicata ,fiti barbat doamna Papici si aduceti multinationale in oras si oferiti astfel locuri de munca, in primul rand ,femeilor si tinerilor! Si veti fi apreciata si respectata !

        • IRINA 1 Răspunde

          Iar de 8 Martie , doamna Papici,daca tot e austeritate in lume si-n oras , convingeti autoritatile locale ,sefii institutiilor publice si chiar private , sa ofere o ciocolata buna si-un bon de masa , florile sunt prea scumpe si, oricum , se ofilesc …

  5. Leo Răspunde

    Si-au iesit manjii liberali l-a inhatat de gagici, uitand ce au lasat acasa(neveste), sau in deplasare (amante), aratand lumii ca le pasa de reprezentantele sexului frumos. Ca de obicei, cu ochi plini de aroganta, Stefut, Babut, Gigiut, Sulut, Tavidut, Bucut si compania de vlajgani au dat gata femeile intalnite, dovedindu-le ca ei sunt adevarati crai de la rasarit. E imbucurator faptul ca mesajele lor au fost verbale, altminteri rosul martisoarelor s-ar fi contopit intr-un mod fericit cu multitudinea greselilor de scriere, cei amintiti cunoscuti ca dusmani ai gramaticii! Cel mai “simpatic” dintre toti, Gigi soferul, recompensat cu varf si indesat pentru serviciile de slugarnicie si lingusire a conducerii PNL Satu Mare, a excelat prin emotii, rosind ca si cand ar fi vizionat in timpul serviciului filme pentru adulti, el fiind, de fapt, un copilas infumurat care, cel putin dupa insuratoare n-ar trebui sa se uite la asemenea bijuterii cinematografice!

  6. Horea Răspunde

    Papici, protejata lui Stef, e mai mult cu gura si mai putin cu fapta! E o actrita desavarsita! Nu va asteptati la minuni de la ea! Face multa gargara si e buna ca sa-ti clatesti ochii, privind-o, dupa ce urechile-ti au auzit nenumarate promisiuni desarte pe care le-a rostit domnia sa!

    • IRINA 1 Răspunde

      Doamna Papici,acceptati provocarea si demonstrati ca nu sunteti o planta decorativa la Primarie , ci o femeie isteata care a razbit in lumea barbatilor! Sunteti singura femeie pe-acolo,pe la butoane, deci trebuie sa fiti buna si bataioasa pentru binele femeilor si tinerilor care asteapta un trai mai bun ! Eu pariez pe dv ca sunteti isteata si buna !…

    • Ionel Mesaros Răspunde

      Încetaţi cu denigrările! Marcela Papici e un viceprimar valoros, un om deosebit, o fiinţă hiperactivă, inteligentă, ce merită aprecierea noastră!

      • andrei sabo Răspunde

        Ionel, nu confunda personalitatea cu calitățile și aptitudinile de viceprimar! Până acum nu am auzit altceva de la echipa Coica – Papici – Băbut decât “vom face siiigur vom face avem deja strategie in curând avem soluții” etcetera. Ce strategii? Ce realizări? Mai așteptăm cateva luni, ani, dar vrăjeala nu ține mult.

        • Ionel Mesaros Răspunde

          Andrei, fii sigur că nu fac asemenea confuzii! Cine mă cunoaşte, ştie că nu fac aprecieri din complezenţă! Dimpotrivă, sunt o voce critică şi nu menajez pe nimeni, lucru exploatat la maximum de unii colegi ai mei,ce a condus la marginalizarea mea. Şi aici, şi acum, declar fără nicio reţinere că principiul meritocraţiei există doar la nivel declarativ, situaţie ce a generat ca în unele structuri importante, în unele deconcentrate, să fie persoane nepotrivite, să nu spun incompetente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.