Ultima actualizare: azi, 14:40

Publicitate

Poziția Copilului, câștigătorul Ursului de Aur, la Cinema Grand Mall

pozitia-copiluluiSătmărenii pot viziona de astăzi la Cinema Grand Mall filmul ”Poziția Copilului”, câștigător al Ursului de Aur de la Berlin, în care actrița Luminița Gheorghiu reușește o performanță extraordinară, dar și ”Grozavul și puternicul OZ”, din a cărui distribuție fac parte James Franco, Mila Kunis și Rachel Weisz.

 

Poziţia copilului

Regia: Călin Peter Netzer 
Cu:  Luminiţa Gheorghiu, Bogdan Dumitrache
Gen film: Drama

 

”Poziţia copilului vorbeşte cu emoţie, dar şi cu umor, despre relaţia dintre o mamă dominatoare şi fiul ei adult. Poziţia copilului este un film despre traumele sufocării copiilor prin dragoste, despre amprentele pe care le lasă părinţii asupra personalităţii copiilor. În acelaşi timp, filmul este o radiografie a “high-class-ului” românesc contemporan, vorbind despre trafic de influenţă şi corupţie la nivel mic în instituţiile de bază ale societăţii şi extensiile acestora asupra întregului sistem socio-economic din România de azi” (Cinemagia)

 

Program:

Vineri : 15:00

Sambata : 17:15

Duminica : 17:15

Marti : 17:00

Miercuri : 17:15

Joi : 21:40

 pozitia copilului

 

Oz: The Great and Powerful – Grozavul şi puternicul Oz

Regia: Sam Raimi
Cu: Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams, James Franco
Gen film: Actiune, Aventuri, Fantastic

 

“Grozavul şi puternicul Oz” (Oz: The Great and Powerful), noua producţie cinematografică marca Disney, ilustrează originile iubitului personaj, creat de L. Frank Baum, acum mai bine de 100 de ani. Povestea începe odată cu alungarea lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile, din prăfuitul Kansas. Acesta ajunge astfel pe Tărâmul lui Oz, un loc plin de viaţă şi crede că a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos şi s-ar putea îmbogăţi. Însă, în scurt timp, cunoaşte trei vrăjitoare de-ale locului, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) şi Glinda (Michelle Williams), care nu sunt sigure că acesta este marele vrăjitor pe care îl aşteptau cu toţii” (Cinemagia)

 

Program:

Vineri : 19:25

Sambata : 19:30

Duminica : 19:30

Luni : 19:10

Marti : 21:25

Miercuri : 19:30

Joi : 19:10

oz-the-great-and-powerful
 

 

Snitch – Capcana

 

Regia: Ric Roman Waugh
Cu: Dwayne Johnson, Barry Pepper, Susan Sarandon, Jon Bernthal
Gen film: Actiune, Drama, Thriller

 

”Filmul este inspirat din fapte reale şi spune povestea unui tată al cărui fiu este acuzat pe nedrept de trafic de droguri, primind astfel o pedeapsă de 10 ani. Disperat să-şi salveze fiul, tatăl face un pact cu poliţia, fiind de acord să lucreze ca agent sub acoperire într-un cartel de droguri” (Cinemagia)

Vineri : 17:15; 21:55

Sambata : 15:10; 22:50

Duminica : 15:10; 22:50

Luni : 17:00

Marti : 19:15

Miercuri : 22:00

Joi : 15:00

 

 Snitch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.