Primăria Satu Mare şi-a menţinut Certificatul de calitate conform standardului ISO 9001:2008

27 martie 2013 | 0 comentarii

certificat ISO, primaria Satu MarePrimăria municipiului Satu Mare a fost auditată în vederea recertificării sistemului de management al calităţii în toate serviciile din aparatul propriu al primarului, conform standardului ISO 9001:2001, actualizat cu ISO 9001:2008, miercuri, 27 martie.

Acest certificat a reuşit să fie păstrat odată cu reorganizarea şi îmbunătăţirea  sistemului de lucru,  a serviciilor oferite cetăţenilor, situaţie remarcată şi consemnată în procesul verbal întocmit de auditorii firmei de certificare, AJA Registrars România, Organism Multinaţional de Certificare şi Instruire.

Controlul a constat în urmărirea prin sondaj a circuitului unui document, parcurgerea tuturor etapelor de lucru până la eliberarea actului sau executarea serviciilor solicitate.

S-a constat o îmbunătăţire a sistemului de comunicare cu cetăţeanul, asigurarea transparenţei decizionale printr-o informare continuă şi dezbateri publice frecvente. Relaţia între administraţie şi cetăţean este mai deschisă, serviciile mai prompte şi prin sistemul de audienţe implementat de conducerea actuală a instituţiei. Primăria municipiului Satu Mare îndeplineşte toate condiţiile impuse pentru menţinerea Certificatului de calitate conform standardului ISO 9001:2008.

În anul 2014 va urma un nou audit pentru recertificare instituţiei.

Etichete: , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest