Unei tinere i s-a furat telefonul mobil, la Piaţa Someş

14 martie 2013 | 4 comentarii

piata somes, satu marePoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare au depistat suspecţii în cazul sustragerii unui telefon mobil în valoare de 800 de lei, în Piaţa Someş din municipiu.

Ieri, după ora 15.00, o tânără de 23 de ani a sesizat patrula de siguranţă publică ce acţiona în zona pieţei, reclamând că i-a fost sustras telefonul din buzunarul exterior al hainei. Tânăra le-a relatat poliţiştilor că o femeie pe care o cunoştea din vedere, a abordat-o în timp ce se deplasa printre tonetele din piaţă, oprind-o şi    apropiindu-se de ea în mod insistent. Ulterior, la ieşirea din piaţă a constatat că-i lipseşte telefonul din buzunar.

Ancheta a fost preluată de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, linia de muncă „furturi din buzunare”, aceştia reuşind în scurt timp, pornind de la datele furnizate de partea vătămată, să identifice principala suspectă în acest caz, o sătmăreancă de 31 de ani, Timea V. Bunul furat a fost găsit însă asupra cumnatului suspectei, Geza V., de 32 de ani, de asemenea, din Satu Mare, anchetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de tăinuire.

În acest dosar poliţiştii continuă cercetările pentru a proba activitatea infracţională a celor două persoane suspectate de furt calificat şi tăinuire.

Poliţia Satu Mare atrage atenţia sătmărenilor asupra conduitei precaute pe care este indicat să o manifeste în locurile aglomerate, pieţe, magazine, gări. Evitaţi compania persoanelor necunoscute, nu vă lăsaţi atraşi în discuţii cu asemenea persoane care nu urmăresc decât găsirea momentului potrivit pentru a comite o infracţiune.

În momentul în care simţiţi că se face pressing asupra dumneavoastră schimbaţi imediat locul şi verificaţi geanta sau portofelul. Purtaţi telefonul şi portofelul în buzunarele interioare ale hainelor, asigurate cu fermoar.

Reţineţi cât mai multe amănunte care ar putea conduce la prinderea suspecţilor, în cazul în care sunteţi victima unui furt, şi anunţaţi de îndată patrula de ordine publică sau apelaţi numărul de urgenţă 112!

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Covaci Bianca spune:

  Huaaaa :))

 2. Anonim spune:

  politia ar trebui sa-si faca datoria nu sa stea la taclale cu tiganii din piata somes!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest