Ultima actualizare: azi, 08:47

Ziua Femeii PDL Satu Mare
Locale

Ziua Femeii, sărbătorită de PDL Satu Mare

Ziua Femeii PDL Satu MareConducerea PDL Satu Mare nu au uitat să-şi cinstească femeile, fiind organizate mai multe evenimente în cinstea reprezentantelor sexului frumos.

 

Printre cele mai deosebite evenimente s-a aflat petrecerea de la Restaurantul “Pas în doi” din municipiul Satu Mare, unde au  participat 400 de  membri PDL. Au fost oferite diplome tuturor femeilor şi cadouri, în frunte cu preşedinta Organizaţiei Judeţene de Femei a PDL Satu Mare, Ileana Blidar.

Sărbătorirea femeilor a continuat în organizaţia PDL. La Odoreu, peste 100 de membri au participat la o petrecere în cinstea reprezentantelor sexului  frumos.

 

2 comentarii

  1. Mondenu Răspunde

    Ce dracu bãi cu pozele astea veniti?Noi o vrem pe Bota si pe Aditā cu tot cu trabuc,il vrem pe Cozma cel Mic ( stiu ca e pleonasm dar inca nu e voievod sa fie cel mare) in costum lucios.Ati bagat in cadru o pitzi cu rochie tip chilot sau fara rochie doar in chilot ,nu se distinge exact,dar e nesatisfacatoare,nu e diplomata, nu stie sa faca prajituri ,nu aduce cu Nutzi Udrea.

  2. culio Răspunde

    partidele astea ce tamtamuri baga…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.